Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2014-2015

Hradiště - Bolevec "B"

publikováno 28.09.2014

Body z Prazdroje jsme doma nepotvrdili.

HRADIŠTĚ - BOLEVEC "B"

1 : 6 ( 0 : 4 )

 


JAN ČESAL

MIROSTAV LAŠTOVKA

JAKUB ŽENÍŠEK      KAREL DENDIS        MARTIN BLUMENTRITT

     JAN BIHARY ONDŘEJ PYLTÍK   MARTIN FURÁR ONDŘEJ HOUDEK

( 52´ MARTIN BEZDĚK )

KAREL HAMBERGER             MARTIN VALEČEK

                                           ( 57´ FILIP ŠPERL )

Po úspěšném importu bodů ze hřiště Prazdroje jsme doma za ideálního fotbalového počasí přivítali velmi silného soupeře – „B“ mužstvo Bolevce, který se po loňském sestupu pokouší o návrat do vyšší soutěže. Sestava se opět pozměnila dle aktuálně přítomných. Na stopera se poslavil místo Standy Pišta, do středu zálohy se vrátil vydovolenkovaný Fury a na její kraj se posunul místo nemocného Pavky Bihy. Taktovky nad mužstvem se opět ujal Polda, ač jeho synek zrovna slavil narozeniny a byla tak přítomna celá skvadra bývalých aktivních hradišťských kopáčů ( Slad, Vondrys… ).
Soupeř naplňoval svoji očekávanou roli hned od počátku utkání. My jsme se k první akci dostali až po pěti minutách hry, když bojovně naladěný Vali vybojoval balon u brankové čáry, jeho centr však zneškodnil brankař hostí. V šesté minutě zazvonila po střele hostujícího útočníka tyč naší brány, balon se naštěstí odrazil zpátky do pole. Z protiútoku vyslal naši první střelu na bránu Bihy, ale byla nedůrazná a hostujícího gólmana nemohla ohrozit. V osmé minutě kopali hosté roh, Maken sportovně přiznal teč při zakončení a tak následoval další, ten odvrátil Pišta zase jenom na roh a po něm z druhé strany následoval čtvrtý. Ten hosté zakončili hlavičkou, kterou Česi s jistotou chytil. Balon hned vyhodil, výhoz byl ale zachycen a následná střela směřovala mimo. Ve 13. minutě vyslal Pytlos do akce krásným pasem Bihyho, jeho centr byl však gólmanem lapen. Po čtvrthodině hry by se dalo říct, že jsme hru v poli trošku vyrovnali a ke střele se dostal Fury. Brankař opět chytil a jeho dlouhý výkop se po prodloužení hlavičkou dostal k nabíhajícímu útočníkovi, který poslal balon ke vzdálenější tyčce naší brány a Česi neměl nárok – 0:1. Za další tři minuty se hosté dostali do velké šance, střela šla naštěstí mimo. Ve 24. minutě vhazovali hosté aut nějakých 20 metrů od brankové čáry. Nejprve přetlačili u lajny Makena, pak ve vápně Dandýse a Česi zasáhnout nestihnul – 0:2. Těsně před uplynutím půlhodiny hry se dostal po akci Pytlose s Bihym ke střele Fury, bohužel bránu minul. Pak jsme se po důrazné práci a přesné přihrávce Valiho dostali Karlocem do velké šance, bohužel se šlápnul na balon a z šance nebylo nic. Svůj dobrý výkon korunoval Vali o minutu později, když se ve vápně natlačil před obránce, ten jej fauloval a dostali jsme výhodu pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Bihy, jeho střela byla důrazná, ale bohužel přesně do místa, kam se hostující gólman vrhnul a střelu ani nevyrazil, ale ukryl ji přímo do náruče. Již omleté nedáš/dostaneš se projevilo ve 35. minutě. To se po našem rohu dostali hosté do útoku 3 na 2 a výhodou nepohrdli – 0:3. Do půle ještě zahrozil Bihy a Vali, jehož krásná zpětná přihrávka nikoho nenalezla, protože ve vápně soupeře nebyl ani jeden náš hráč. Hosté se ještě dostali k trestnému kopu, ten však trefili pouze do zdi. V momentě, když už jsme pomýšleli na poločasovou pauzu vystřelili hosté z 18ti metrů placírem k tyči a bylo to 0:4.
Poločasový stav nebyl příznivý a vyjadřoval rozdíl hlavně  v produktivitě. Hra rozhodně na čtyřbrankový rozdíl nebyla, ale hosté byli v zakončení důrazní a přesní. Na rozdíl od nás. Než jsem si přinesl poločasové občerstvení, začala druhá půle a tak jsem zmeškal Česiho zákrok proti střele z blízka a Houdyho střelu nad. Karlosovu ránu rovněž nad jsem již viděl na vlastní oči, stejně tak i trestný kop v 52. minutě, který však úspěchem neskončil. Nachlazeného Houdyho pak vystřídal Bezďa a mírně jsme přeskupili své řady. Makenovo přiznání z první půle nám hosté oplatili stejným sportovním gestem v 56. minutě, když přiznali teč Karlosovy střely a měli jsme výhodu rohového kopu, bohužel bez výsledku. Po hodině hry pristrčil Pytlos v našem vápně soupeře, který neváhal a upadnul. Nařízenou penaltu ale Česi zlikvidoval a srovnal tak i tento statistický fakt. Následovaly střely Furyho, Bezdi a opět Furyho. Bezďa byl velmi aktivní a do 76. minuty stihnul další dvě střely. V této minutě napálili hosté střelou Pištu, který tak zabránil dalšímu gólu. V 77. minutě volil Bihy v dobré pozici místo střely přihrávku a ze šence nic nebylo. Naopak hosté zahrozili z protiútoku. Naštěstí zůstalo pouze u hrozby, která nebyla v této chvíli naplněna. O minutu později se do šance dostal Filip, který nahradil Valiho. Balon mu však odskočil a k zakončení se ani nedostal. Deset minut před koncem se dostal k další střele Bezďa a následně Filip trefil krásnou střelou z 25. metrů břevno hostující brány. Míč se odrazil na brankovou čáru a pak bohužel ven. Z protiútoku Pišta skluzem zlikvidoval šanci hostí, sudí patrně uvažoval i o odpískání další penalty, ale nakonec zákrok vyhodnotil jako čistý a píšťalka zůstala němá. Naštěstí. Když už se zdálo, že zápas skončí stejně jako první poločas předvedli hosté kombinaci až do brány a i když Karel mával ofside ( který po zápase hosté i přiznali ) branka platila – 0:5. Hned po rozehrávce přeskočil Pištovi balon nohu a hostující útočník měl volnou cestu k naší bráně – 0:6. To byla pro nás velká rána v jinak poměrně dobře odehraném poločase. Pět minut před koncem nám alespoň částečně náladu spravil Filip, který aktivně napadal rozehrávku hostí, na kterých balon získal a hostujícího brankaře připravil o čisté konto – 1:6.  O další zkorigování výsledku se ještě v 88. minutě pokusil Fury, ale jeho pěknou střelu brankař chytil.
Zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím hostí 1:6, i když výše výhry by odpovídala spíše větší převaze, kterou však hosté neměli. V poli jsme se chvílemi soupeři vyrovnali a předvedli jsme několik pěkných kombinací. Hosté však byli v kombinaci velmi silní a především v zakončení důrazní a přesní. Naše střely končily pohříchu spíše mimo, nebo jejich síla nebyla pro překonání gólmana dostačující. Škoda také nevyužité penalty za stavu 0:2, která nás mohla vrátit do hry a zápas se mohl zdramatizovat. Místo toho jsme do poločasu ještě dvakrát inkasovali a o osudu zápasu tak bylo rozhodnuto.
Příští zápas hrajeme po pátečních Zaječích hodech až v neděli, tak snad budeme všichni v pořádku a sejdeme se na velkém hřišti Spojů v co nejlepší sestavě. Velké hřiště nám v poslední době vyhovuje a tak se snad v naší hře po zemi ještě zlepšíme. A to především ve finální fázi, kde byl dnes rozdíl asi nejmarkantnější.

Střelec Hradiště: Filip Šperl

TĚSNĚ PŘED ZÁPASEM

NÁSTUP NA HŘIŠTĚ

TĚSNĚ PŘED ZAČÁTKEM

LAVIČKA

57.MIN. FILIP STŘÍDÁ MARTINA VALEČKA

FILIP ŠPERL - JEDINÝ STŘELEC TORNÁDA V DNEŠNÍM ZÁPASE

VÝSLEDKY
Letná B : Košutka B  1: 5 ( 1: 2) dohrávka
ŽK: 4:3
Plzenec B : Bolevec B  4: 6 ( 1: 1) dohrávka
ŽK: 3:2
Hradiště : Bolevec B  1: 6 ( 0: 4)  
VS Plzeň A : Prazdroj  5: 2 ( 1: 1)  
ŽK: 2:2
Dýšina B : Litice B  5: 2 ( 3: 1)  
ŽK: 1:1
Letná B : Slavia  3: 3 ( 1: 1)  
ŽK: 2:2
VS Plzeň B : Vochov  3: 7 ( 0: 4)  
Plzenec B : Košutka B  4: 0 ( 1: 0) 0 
ŽK: 1:0
Union B : Slovan Spoje B  3: 3 ( 2: 0)  PK 6:5
ŽK: 1:2

TABULKA po 6. kole
1. Vochov 29: 9 ... 18 bodů
2. Bolevec B 50: 15 ... 16
3. Slovan Spoje B 31: 12 ... 15
4. VS Plzeň A 29: 11 ... 15
5. Košutka B  29: 10 ... 12
6. Prazdroj 19: 17 ... 10
7. Plzenec B 19: 18 ... 8
8. Union B 22: 23 ... 8
9. Hradiště  19: 20 ... 8
10. Slavia 13: 18 ... 5
11. Dýšina B  13: 20 ... 3
12. Letná B  7: 33 ... 3 
13. Litice B  7: 36 ... 0 
14. VS Plzeň B  8: 53 ... 0


 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tomáš1 | 29.09.2014 15:46
on to byl celkově herně dost vydařený zápas. Bolevec byl lepší, ale ani my jsme nehráli v poli špatně a fyzicky jsme taky příliš nezaostávali. největší rozdíl začínal někde 20 metrů od branky...
Osobní profil Ondráš | 29.09.2014 9:20
gratulace hráčům Bolevce, byli lepší v kombinaci a efektivnější. I když měli za sebou čtvrteční dohrávku v Plzenci, fyzicky byli dobře připravení

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery