Úvod » Aktuality

Silvestrovský fotbálek

publikováno 31.12.2014

Letošní silvestrovský fotbálek opět přilákal řadu srdcařů, jak z řad veteránů, tak z řad fanoušků a nekopů z jiných manšaftů. Účast byla taková, že nám ani nestačily rozlišováky. A pozor!, to ještě byla obsazená lavička diváky ( zranění a ti, ci si mysleli, že se bude hrát v tělocvičně), na hřišti se navíc motal rozhodčí a fotoreportér. Po krátém úvodním občerstvení ( tentokráto to byl hradištský groček ve verzi light) a  společném foto, se hráči rozdělili na staré a mladé.  Mladí vyfasovali brazilské rozlišováky a rozhodčí Slad odpískl začátek utkání. Na nádherně zasněžený plácek vlítly oba týmy s plným nasazením a speciální míč obarvený  na červeno poletoval zpočátku jako smysluzbavený. Jak se začal postupně sníh udupávat a míč zbavovat červeného postřiku, stále více začala vynikat herní vyzrálost starších kozáků. Heslo " musí lítat míč a mladoši" se dařilo starým pardálům proměňovat v realitu. Poločas sice skončil ještě divácky zajímavým výsledkem  2:1 pro staré, ale po druhé půli už bylo jasno.  Brzy v úvodu druhé půle staří zvýšili svůj náskok a pak už to místy zavánělo exhibicí. Snad to dokreslí fakt, že jako fotoreportérovi ve snaze zachytiti pátý gól starých se  mi vlivem zpoždění nekvalitního fotopřístroje podařilo online zachytit gól šestý. Zápas nakonec skončil tuším 8 : 3 pro starochy. Ti sice hráli v početní převaze ( devět ku osmi ), ovšem o výsledku rozhodla splašenost a tragická nepřesnost přihrávek borců z týmu mladých. Ani elitní golman je zrovne nepodržel ( Honzíku, sorry...), zato od Pišty na druhé straně se balony odrážely, jako by byl začarovaný. O výsledek se mimo jiné zasloužili  veterán Zbyněk Bubka, který vyjímečně odmítl rodinnný shopping v Tescu, legenda Pepa Motlík, kterému zmrzlá půda zabránila v pravidelnému rytí, Míra zajíc, kterému zamrzla mrkev v záhonu, Čudy, který se vysr.l na "jiné sporty" a opět skusil kopanou, Dan, ketrý zapomněl, že má koleno po opračním zákroku a  v neposlední řadě Pišta, který si prostě neuvědomíl, že na doporučení lékaře by na zasněžený trávník vůbec neměl vstupovat.A to je toto jednoznačné vítězství cenější.

O výsledek ale nejde, důležité je, že jsme se ke konci roku sešli v tak bohaté sestavě, trošku si zablbli a popřáli všechno nej do nového roku.

Moje přání je, aby se nás na příští silvestrovský fotbálek sešlo opět tolik jako letos. A aby Bezďa konečně jednou přijel včas.

 

 Krásný nový rok všem.

 

A teď pár foteček.......

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Ladas | 31.12.2014 19:13
Hoši, ten silvestrovský fotbálek ukázal, na co je třeba se zaměřit. Mladé posily sice oplývají rychlostí a možná důrazem, ale klid při přihrávce jejich přednosti dokáže zcela eliminovat. Ale naštěstíé to jsou věci, se kterými lze vcelku dobře pracovat. Gratuluji starým k vítězství a prosím budoucí hvězdy Tornáda, aby si z dnešního fotbálku vzali trochu ponaučení.

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery