Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2014-2015

Pohár OFS

publikováno 01.02.2015

POHÁR OFS 1.2.2015

 

HRADIŠTĚ - DÝŠINA

 

0 : 2 (0 : 1)

SESTAVA : --------------------------

JAN ČESAL

MARTIN FURÁR

JAKUB ŽENÍŠEK                                              KAREL DENDIS

MARTIN VALEČEK

JAN BIHARY ONDŘEJ PYTLÍK ONDŘEJ HOUDEK MARTIN BLUMENTRITT

DANIEL ČERVENÝ                     KAREL HAMBERGER

 

 

Pravidelný biorytmus našeho týmu, který je zvyklý v lednu a únoru relaxovat po náročných vánočních a novoročních hodech, byl letos narušen zápasem o pohár OFS s Dýšinou. Termín to byl hrozivý, počasí nakonec ale vyšlo a bylo možná lepší, než jaké nás čeká při březnových a dubnových mistrácích. A terén byl také perfektní, protože se hrálo na umělce na Sencu. Pouze sestava se ještě den před zápasem zdála bídná, nakonec vše zachránili Bihy a Pytloš, kteří se na poslední chvíli rozhodli nastoupit. Díky tomu jsme hráli v jedenácti a Tomáš si mohl oddychnout, že nemusí nastoupit s nataženým svalem. A tak zápas alespoň odmával jako pomezní. Poprvé v sestavě nastoupil Dan Červený - naše nová posila a spolu s Karlem vytvořil nebezpečnou útočnou dvojici.

Vlastní utkání mělo po celou dobu téměř shodný průběh. Hosté byli více na míči a zhruba 70 procent času se hrálo na naší polovině. My naopak vcelku pravidelně hrozili rychlými protiútoky, spoustu jich ale skončilo v ofsaidové pasti, obvzláště v druhém poločasu.

První náznak naší šance přišel již ve 4.min. Dan uvolnil Makena po levém křídle, ten přihrával do šestnáctky na nabíhajícího Houdyho, brankář ale centr dokázal zachytit. Pak se vcelku nějakou dobu nic gólového nedělo, soupeř na nás tlačil a my zkušeně bránili. Svoji poziční převahu hosté zužitkovali pouze střelou ve 20.min, která šla ale mimo. Ve 23.min. jsme se mohli ujmout vedení, když Houdy vysunul Dana do brejku. Ten pádil sám na golmana a v okamžiku střely byl zezadu obráncem sražen. Rozhodčí to jako faul neposoudil a my kopali pouze roh. Na ten si naskočil Pytloš, hlavou ale mířil nad. Ve 28.min. jsme předvedli ve vápně soupeře krásnou kombinační akci zakončenou zpětnou přihrávkou na Bihyho, který z první pálil těsně nad. Ve 33.min. zahrozili naopak hosté, nebezpečná střela šla ale mimo. O tři minuty později kopal soupeř po sporném faulu trestný kop , naštěstí opět mimo. Pak přišla 40.minuta, Dýšina rozehrávala rohový kop a urostlý útočník hostí hlavou z malého vápna překonal Česiho – 0:1.

O poločase se oba týmy zahřály douškem teplého čaje a šlo se opět na plac. První pokus o ohrožení brány byl k vidění až v 55.min, kdy soupeř pálil nad. Ke změně skóre došlo o 11 minut později, po naší ztrátě míče na vlastní polovině se soupeř dostal až před bránu a střelou zblízka propálil Česiho – 0:2. My jsme mohli snížit hned v 68.min, výborně hrající Dan se od poloviny hřiště řítil sám na golmana, dlouhý sprint ale bohužel zakončil střelou mimo bránu. Další naše nebezpečná akce přišla o chvilku později, Dan narazil Makenovi, který pohotově z první vystřelil, golmana ale nepřekonal. V 76.minutě zakončil soupeř pěknou kombinační akci střelou těsně vedle naší tyče. V 80. minutě Houdy vysunul po levé straně Káju Dandise, ten se dostal až do vápna a tvrdou střelou z úhlu trefil branku z boku – škoda. V 85.min. byl k vidění poslední pokus o vstřelení gólu, nebezpečnou ránu hostí ale Česi lapil. Brzy poté rozhodčí utkání ukončil.

Soupeř vyhrál určitě zaslouženě, byl fotbalovější, taktičtější a ke konci utkání i běhavější, my se ale za náš výkon nemusíme stydět – všichni odevzdali maximum a kdyby se nám podařilo proměnit jednu z šancí, bylo by až do konce utkání o co hrát.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Ondráš | 08.02.2015 19:31
Já si myslim, že výkon v první půli byl dobrej a ve druhý nám odešla fyzička a byli jsme jasně horší. Škoda jen, že jsme nedali alespoň jeden gól z dvou tutovek, ale na tom zapracujem. Sestava i přes několik absencí byla nakonec silná a velmi mladá . Je to pěkný mít věkový průměr okolo 25let.
Osobní profil tomáš1 | 08.02.2015 16:41
po pravdě řečeno. celkově to výkon nic moc nebyl. ale vzhledem ke stavu našeho zdecimovaného kádru to asi bylo maximum možného. chci moc poděkovat všem, co dorazili a hlavně Ondrovi, který nakonec odehrál celý zápas a já nemusel s bolavým kolenem postávat někde u půlící čáry, kde bych mužstvu stejně vůbec nepomohl. díky tomu už je to skoro O.K. a v úterý bych to chtěl jít zkusit.
Osobní profil Pája Rychtera | 06.02.2015 13:13
Nevadí kluci výkon to byl dobrej.
Osobní profil Ladas | 02.02.2015 10:01
Hoši, pěkný výkon od všech. Ale hlavně chci poděkovat Tomínovi, který byl připraven nastoupit, ikdyž nemohl ani rychleji chodit, Danovi, který byl rovněž ještě v sobotu ochotný nastoupit i s antibiotiky( nakonec ho zachránil Bihy svou večerní přihláškou)a Ondrovi Pytlíků, který, když viděl tu sestavu, přišel těsně po angíně a celému manšaftu tak pomohl k tomu, že jsme s Dýšinou uhráli poměrně rovnocenný mač. Děkuji kluci.

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery