Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2014-2015

LETINY - HRADIŠTĚ

publikováno 15.03.2015

poslední přípravný zápas před jarní částí sezony 2014/2015

LETINY - HRADIŠTĚ

2:2 ( 1:1 )

setava:

Jan Česal

Jakub Ženíšek    Martin Furár   Karel Dendys

Martin Bezděk

Pavel Rom  Karel Hamberger  Ondřej Pytlík  Jan Bihary

Daniel Červený      Filip Šperl

( 78´ Tomáš Květoň )  ( 65' Daniel Štěrba )

 

V časném nedělním dopoledni se na zápas po všemožných omluvách sešlo přesně 11 plejerů základního kádru + po dlouhé pauze vracející se Dan a Tomíno. Z marodů přišel alespoň Martin Valeček a tak se stal pomezním rozhodčím - díky. Dan určil sestavu, hedkouč dorazil o poznámí později, když nejprve musel nafouhnout balony na Viktorce, následně zkontroloval kvalitu pažitu na Brojovce a pak už mu nic nebránilo ujmou te své role v týmu Tornáda na umělce Senca na Doubravce.

Zápas začal oboustranným oťukáváním, které netrvalo dlouho a obě mužstva si vytvořila své první šance cca po 10ti minutách hry. Branka z toho ani na jedné straně nebyla a tak zvyšující se aktivita našich hráčů znamenala lepší kontrolu míče a také přicházely postupně další náznaky šancí. Žádná však nebyla dotažena do zdárného konce. V 18. minutě posunul ve středu hřiště do běhu balon Biky Dandýsovi, ten, jako správný současný bek, balon zatáhnul až k vápnu soupeře a jeho centr prošel pokutovým územím až k na zadní tyči nabíhajícímu Pavkovi, který nadvakrát ( a příště to už bude umět napoprvé, jako Pája... ) překonal soupeřova golmana - 0:1. Naše radost však netrvala dlouho. Prakticky ihned po rozehrání se soupeř dostal do útoku, který byl ( v ten moment správně ) zastaven u lajny naším faulem. I když jsme měli hráče dobře rozebrané, přišel kvalitní centr, který propadl až k Ondrovi na zadní tyči. Ten však při odkopu balon promáchnul a pro Víťu už nebylo problémem balon uklidit do brány i přes Česiho snahu - 1:1. Obdržená branka nás ale nezlomila a i nadále jsme se snažili kontrolovat balon a být aktivní. To se docala dařilo a po dlouhém držení balonu usměrnil Ondrův dobrý centr Dan pouze do tyče. Tak poločas skončil remízou 1:1.

Do druhé půle jsme sestavu nezměnili a střídání si schovali na pozdější čas. Hned na začátku se do akce dostali Letinští, když Ondrovu rozehrávku na stojícího Pavku v hloubi naší půle vystihli a střelou z nějakých 25 metrů nedali Česimu šanci - 2:1, ale střela to byla fakt parádní. Hra byla i nadále dosti podobná té v úprvní půli a my měli hru více pod kontrolou. V 65 minutě nastal historický okamžik, když se na hřiště po velmi dlouhé době vrátil Dan i se svým typickým dresem s 8 na zádech. Vystřídal Filipa, stoupnul si na svůj post vedle Ondry a Karlos se posunul k Danovi do útoku. Tento tah se ukázal dobrým hned po pěti minutách, když novopečený útočník Dan z křídla nacentroval, Pavka si křiknul na Karlose, ten balon pustil a Pavka podruhé v zápase skóroval - 2:2. Na posledních pár minut ještě vyběhnul protáhnout své staré ztuhlé tělo Tomíno a kdyby rozehrávku hostí vystihnul jinou částí těla, než kolenem, mohl se míč odrazit lépe do střelecké pozice a ne zpět k rozehrávajícímu hráči. ale to bychom asi chtěli příliš.

Zápas tedy skončil plichtou, i když jsme měli míč více pod kontrolou a byli nebezpečnější. Trochu ještě chyběla častější a přesnější střelba a v některých případech i přesnější přihrávka. Obě branky jsme dostali po našich hrubých chybách, naše góly padly po pěkných akcích. Z toho vyplývá, že pokud se vyvarujeme chyb, měli bychom zápasy zvládat nejen herně ( což se nám i na podzim docela dařilo ), ale i výstedkově, což nebylo úplně pravidlem.

Takže máme za sebou kvalitní zimní přípravné období a již v pátek na hřišti v Luční se utkáme s Plzencem v prvním mistráku jarní části sezony. Tak hlavně abychom se dali zdravotně dohromady, protože začínat sezonu jen s jedenácti hráči není úplně dobrý základ. Ale z lyží se snad již vrátí Ondráš, Luky a Čudy už budou přestěhovaní, Pištu pustí moribundus a taky Kubrt s Hanzem, že se dají dokupy. Ladísek se vzpamatuje z náročné dovolené a vstane z postele, protože potřeba nebude jen hráčů, ale i silného realizačního týmu.

Tak hodně štěstí a dobrého fotbalu do jarní sezony!!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Ondráš | 17.03.2015 13:37
Letiny mi neprisli moc dobry, vloni hráli daleko líp. Dva goly jsme si dali prakticky sami a velkou merou jsem k tomu prispel ja
Osobní profil Ladas | 17.03.2015 12:11
Že by zlepšení kádru? Vloni 0:7 a letos 2:2?

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz