Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2014-2015

SLAVIA - HRADIŠTĚ

publikováno 24.05.2015 (aktualizováno 26.05.2015)

na domácím trávníku jako hosté = vydřené vítězství

SLAVIA - HRADIŠTĚ

3 : 4 ( 3 : 1 )

JAN ČESAL

JAKUB ŽENÍŠEK  MIROSLAV LAŠTOVKA  KAREL DENDIS

MARTIN BLUMENTRIITT

PAVEL ROM  ONDŘEJ PYTLÍK  MARTIN FURÁR  JAN BIHARY

( 45´DANIEL ČERVENÝ, 85´FILIP ŠPERL )

KAREL HAMBERGER     VÁCLAV KRLIŠ

( 64´MARTIN VALEČEK )                        

Ač na domácím place, přesto jako hosté jsme nastupovali k nelehkému zápasu se Slávií, jejíž styl nesedí asi žádnému soupeři. Nakopávané míče na velmi důrazné útočníky je hra, kterou se Slavie dlouhodobě prezentuje a obzvláště na jaře s ní slaví úspěchy. To všechno jsme věděli a všichni si to od Poldy Dana i Laďase před zápasem vyslechli a jasně jsme si řekli, že se nenecháme tínmto stylem rozhodit a že si budeme hrát podle vlastních not.. Naše sestava byla řekněme standardní, lavička nabitá a tak pilně studující Houdy ani neměl místo pro druhý poločas.

Zápas jsme nezačali špatně a hned jsme se pokusili o nápor. Zaznamenání hodná byla situace z páté minuty, když Vašek nacentroval balon do vápna, kde si jej Bany zpracoval na prsa avypálil. Bohužel nad bránu. Ihned z výkopu se dostal balon k soupeřovu útočníkovi, který utekl a nedal Česimu šanci - 1:0. Byl to docela šok, ale měli jsme spoustu času s výsledkem něco udělat. Ale přišla 9. minuta, když po našem autovém vhazování odskočil pytlosovi míč od nohy, soupeř toho využil a Ondra musel faulovat. Byl z toho trest'nák z nějakých dvaceti metrů. Česi si postavil zeď a sám hlídal druhou polovinu brány. Zeď se však ukázala poněkud děravá a Slávia se radovala podruhé - 2:0 a do konce více než 80 minut zápasu. Nevzdávali jsme se a šli za vylepšením výsledku. To mohlo přijít bezprostředně po rozehrání ze středovéhu kruhu, když dlouhý balon golman vyrazil a zbořil při tom dva své spoluhráče. Byl z toho ale pouze rohový kop. V 15. minutě přehnal snahu bojující Bany a za zájezd do golmana uviděl žlutou kartu. O minutu později jsme se již dočkali vytouženého snížení. To když akci Pavky a Žendy vedenou až z vlastní poloviny zakončoval Vašek, jehož střelu brankař vyrazil pouze k Banymu a ten balon uklidil do brány - 2:1. Zápas byl stále stejný - Slavia nakopávala, my kombinovali. Slavia byla velmi důrazná, my se jí snažili v tomto vyrovnat a chvílemi se i dařilo. Slavia hrozila především ze standartek, když se snažila prosadit právě důrazem v našem vápně. Ve 24. minutě vytáhl brankař Slávie Bihyho střelu na tyč a o čtyři minuty později jsme se již radovali ze zaslouženého vyrovnání. Bohužel předčasně, protože Karel mávající za Slavii zvedl zcela nesmyslně praporek a sudí bez vlastního názoru odpískal ofside, i když střílející Pavka obstřeloval dva hráče stojící v bráně za již překonaným golmanem. Tato sprostota nemá na hřištích místo a osobně je mi stydno i ve chvílích, když takto někdy Karel mává za nás. Ve 30. minutě přehlédl sudí loket protihráče ve Vaškově obličeji a nechal hru plynout dál. Bez přerušení, bez odpískaného faulu, bez zasloužené karty pro obránce Slavie. Tím byl náš nápor mírně otupen a ke slovu se přihlásila opět Slavie. Po dvou rozích trefil hráč odražený balon naštěstí jen do tyče naší brány. Toto varování jsme nevzali ale příliš vážně. Již o dvě minuty později jsme zaváhali při autovém vhazování a osamocený hráč Slavie z prostoru penalty hlavičkoval pro Česiho nechytatelně - 3:1. A mohlo být hůř. Ve 42 minutě vytáhl Česi bombu jdoucí po dlaším odraženém balonu s velkou námahou nad. Naštěstí jsme již poločas dohráli s dvougólovým mankem a šli jsme do dolního rohu odpočinout, vyslechnout pokyny a také mírně přeskupit naše řady.

Prohrávali jsme o dvě branky a měli jsme před sebou celý druhý poločas. Polda s Danem zdůraznili nutnost důsledné obrany, zlepšení v osobních soubojích a především fakt, že Slávii vstřelit tři góly za poločas není nic, co by nebylo v našich silách. Polda využil možností, které mu plná lavička skýtala a provedl rošádu hodnou mistra. Na hřiště poslal Dana, z placu stáhnul Pavku, který měl velké starosti z nejlepším hráčem hostí - velmi pohyblivým a šikovným záložeíkem, na kterého nasadil Bihyho, na druhý kraj zálohy se stáhnul Bany a Dan utvořil s Vencou údernou dvojici. Tento tah se ukázal správným chvilku po začátku druhé půle. Po faulu Slávie přímo před naší střídačkou jsme kopali přímák. Pišta se jej zhostil s mistrovskou přesností a nabíhajícího Dana našel naprosto geniálně. Dan se hlavou nemýlil a my tak záhy snížili 3:2. Další naše akce na sebe nenechaly dlouho čekat. Dvakrát střílel Václav, vždy však mimo a tak jej v 64. minutě vystřídal Marcedes Vali. Zlatá Poldova ruka se mohla ukázat hned po minutě Martinova pobytu na hřišti, ale hlavičku po rohu namířil těsně vedle. Čas rychle ubíhal a akce střídala akci. Za zmínku stojí především střela Slávie ze 73 minuty, kterou Česi bravurně vyrazil, na druhé straně golman vytáhl Furyho střelu z trestného kopu na tyč. Slavia se snažila hrát stále stejně, ale bylo vidět, že hráčům pomalinku docházely síly. My naštěstí máme natrénováno a tak jsme si rozhodnutí zápasu nachystali na jeho úplný závěr. Poté co balon směřující právě na Dana zastavil hráč Slávie opět  před naší střídačkou rukou, uviděl žlutou kartu a my kopali další přímák. Ten namířil Fury na přední tyč na Pytlose, který sice vystřelil, jeho ránu ale golman vyrazil. Následoval závar ze kterého vyšel vítězně Bihy a vyrovnal - 3:3. To běžela 80. minuta. Než jsem si stačil poznamenat průběh gólové akce nacentroval do vápna Bany, dva obránci se srazili i s brankařem a propadlý balon dorazil do odkryté brány Vali - 3:4 a obrat byl dokonán! Pak ještě Polda takticky vystřídal Dana za Filipa a snažili jsme se uhrát závěr bez ohrožení naší brány. To se ale příliš nepovedlo, když v 93. minutě musel Pišta u lajny skluzem hasit útok Slávie. Z následného trestňáku byl v našem vápně závar a střelu, která již Česiho překonala vykopl od tyče Vali. Následný rohový kop už ani sudí nenechal rozehrát a fouknul očekávaný konec zápasu.

Vydřená výhra na vlastním hřišti je rozhodně zasloužená, ale z průběhu zápasu je potřeba si vzít pro příště ponaučení. Zápas jsme otočili naší kvalitní hrou až poté, co jsme znatelně přidali na důrazu, který nám občas, narozdíl od fotbalovosti, chybí. Že umíme přitvrdit jsme si dobře ověřili a je nutné v nastoleném trendu pokračovat. Nyní nás čekají zápasy se soupeři z nižších pater tabulky, které nesmíme za žádnou cenu podcenit a kteří budou rozhodně svoji hru stavět právě na důrazu. 

Trošku mne mrzí, že i přes takovouto výhru se nás na Plovárně nesešlo na pozápasovém hodnocení až zas tolik a že Laďasovy jmeniny oslavila na místě jen část mužstva.

střelci Tornáda: Karel Hamberger, Daniel Červený, Jan Bihary,  Martin Valeček

JEDNA SEXY FOTEČKA PŘED ZÁPASEM

A JDE SE NA TO

SLAVNOSTNÍ NÁSTUP

DUO POMEZNÍCH  ROZHODČÍ

LAVIČKA  BYLA OPĚT NABITÁ

MERCEDES STŘÍDÁ VENCU

FILIP  STŘÍDÁ  DANA

NAŠI  STŘELCI

A JEŠTĚ JEDNOU  Z BLÍZKA

 

VÝSLEDKY 23. KOLA
Litice B : Union B  1: 1 ( 1: 0)  PK 5:4
ŽK: 2:0
Slavia : Hradiště 3: 4 ( 3: 1) 
ŽK: 2:3
Košutka B : Prazdroj  4: 1 ( 2: 0) 
ŽK: 1:1
VS Plzeň B : Dýšina B  2: 6 ( 2: 1) 35 
Letná B : Plzenec B  3: 7 ( 2: 2) 
ŽK: 4:1
Slovan Spoje B Bolevec B  1: 4 ( 0: 1)

Vochov VS Plzeň A  0: 6 ( 0: 3) 30 
ŽK: 2:0

 

TABULKA
1. VS Plzeň A       119: 35   60  
2. Košutka B           95: 29   53 
3. Bolevec B         101: 64   45
4. Vochov               79: 53   45
5. Hradiště             72: 50  45
6. Slovan Spoje B   73: 61  43
7. Plzenec B           82: 53  39
8. Prazdroj              68: 61  38 
9. Slavia                  58: 64  37
10. Union B             52: 75  27 
11. Letná B             33: 82  18 
12. Litice B              37: 81  17 
13. Dýšina B           47: 76  13 
14. VS Plzeň B        25:157  3 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Ondráš | 29.05.2015 13:38
jestli chceme pomýšlet na třetí místo, tak je zapotřebí vše vyhrát a doufat, že bolevec b teď zaváhá doma s košutkou.
Osobní profil tomáš1 | 28.05.2015 17:51
asi ho přestalo bavit vyhlašovat hráče kola a dělat rozhovory jenom s plejery z Hradiště
tak to snad nějak zvládnou. byla by to fakt škoda.
Osobní profil Šperlasso | 27.05.2015 20:47
Projekt fotbalunas jede dál a v jiných soutěžích normálně funguje. Bohužel v té naší to týmy moc neřešily a toho kluka to přestalo bavit. Uvidíme jestli příští sezonu někoho na to najdou Každopádně by to byla škoda.
Osobní profil Furry | 27.05.2015 19:22
Jj Filip říkal, že ten kluk to dělat už nebude, malý zájem ze strany klubů. Aktivní jsme byli my a už jen pár týmů.
Osobní profil tomáš1 | 27.05.2015 11:37
koukám, že nám poněkud "usnul" web fotbalunas. naposledy je tam tip experta na předminulé kolo byla by velká škoda, kdyby takový bohulibý záměr nevyšel....
Osobní profil Pája Rychtera | 27.05.2015 7:48
Ty jo ten Vochov
Osobní profil Furry | 26.05.2015 12:03
Vochov - Vodníci 0:6
Osobní profil tomáš1 | 25.05.2015 16:00
že ty se ho zastáváš, abys měl parťáka na kofola párty, že jo
Osobní profil Kubrt Jr. | 25.05.2015 12:56
Na Karlovo obranu, toho jejich hrace na brankovy nemusel vubec videt. A muj postreh ze zápasu: sami slávisti mu nadavali ze to pro ne malo mává.
Osobní profil tomáš1 | 25.05.2015 9:54
přesně tak. jenom to příště musíme doma potvrdit. proti Liticím to určitě nebude jednoduché. teď porazili na penalty Spartu, takže to i přes jejich postavení v tabulce bude dobrý soupeř.
Osobní profil V.Krliš#17 | 24.05.2015 20:52
Pánové hlavní je, že jsme to zmákli a ten zápas otočili. Každý body z venku jsou přeci super
Osobní profil karl | 24.05.2015 20:14
Nene, u prvního gólu se mi nepodařilo zpracovat Česiho výkop a pak to prošlo od půlky hřiště až do naší brány a u druhýho jsem byl taky lehce nachomítlej ...Ono ani nešlo být důslednější, ten kluk byl rychlej jako prase
Osobní profil Ondráš | 24.05.2015 19:54
Pavko, třetí gól byl taky můj když jsem neuhlídal hráče co krásně nacentroval. U toho druhýho jsem zase neztratil mic ja, ale Banny a pak jsem hrace fauloval i kdyz jsem nemusel. Hlavne, ze jsme to zvládli a jsou tri body doma
Osobní profil tomáš1 | 24.05.2015 19:42
Díky za připomínku, Pavko. já byl tak nastanej, že jsem si ani nepoznamenal, kdo střílel. a dnes jsem si marně snažil vzpomenout, jak vidět, v paměti jsem nedohledal...
a z toho, že ti ten kluk utekl si Pavko nic nedělej. pro příště prostě být důslednější. hrál jsi na jejich nejlepšího hráče a on byl fakt šikovnej. ale alespoň jsi ho Bihymu utahal a on to pak ve druhé půli zvládnul a dokonce taky dal fíka. od toho jsme přeci jeden mančaft
Osobní profil Ladas | 24.05.2015 19:41
Karel s náma dochlastal.
Osobní profil pavka | 24.05.2015 18:16
Hoši já Vám všem moc děkuju, že jste mákli a ten zápas obrátili. Tomíňo ten neuznanej gol sem dal já a třetí obdrženej je můj:-( Po tom neuznanym golu, sem na Karla fakt nasranej. Chodí s náma na všechny akce, chlastá s náma Láďa mu furt něco platí, slaví s náma narozky a pak udělá proti nám takovoudle prasárnu. Pak místo aby to bylo 2:2, tak si neuhlídam hráče a je to 3:1, docela diametrální rozdíl. Byl sem v tu chvíli hodně dole a fakt díky za ten obrat, moc mi to kluci pomohlo.
Osobní profil tomáš1 | 24.05.2015 16:36
opraveno.
Sory Karle, ale moje poznámky jsou psány poněkud roztřesenou rukou a Bihy a Bany v nich vypadá hodně podobně
Osobní profil karl | 24.05.2015 15:35
Já jsem dal taky góla , já mám fakt smůlu

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz