Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » rozhovory

rozhovor s hráčem 9. kola - Vašek Krliš

publikováno 24.10.2015

anketu opět vyhrál hráč Tornáda:

"Fotbal se stává pomalu, ale jistě mou životní láskou," podotýká hráč kola Václav Krliš!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Václav Krliš! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Věděl jste, že se nacházíte v sestavě kola a tím pádem se i ucházíte o hráče kola?

Vždy, když se někdo z Hradište dostane do týmu kola, tak je na klubových stránkách a na Facebooku sdílen odkaz od správců, takže o tom vědí víceméně všichni. Je vždy potěšení, když se někdo od nás do týmu dostane. Dokazuje to formu v jaké teď všichni hrajeme.

A co říkáte na fakt, že vy jste se jím stal?

Je skvělé, že se i v těchto soutěžích vyhlašuje něco podobného. Moje vítězství v anketě je podepsané výkonem celého mužstva, protože bez ofenzivních spoluhráčů bych góly dal jen stěží a bez defenzivních bychom nedokázali udržet favorita soutěže na uzdě celý zápas a s jistotou by moje góly byly k ničemu, velkou zásluhu na nich má Patrik Kočí.

Právě Patrik Kočí se stal hráčem kola v minulém kole. Dá se říci, že jste sehraná dvojka v útoku Hradiště?

Přišel do Hradiště před sezónou, ale už na prvních trénincích bylo poznat, jak úžasný fotbalista to je. Nehraji každý zápas, ale to co jsem odehrál, bylo právě s Patrikem a spolupráce s ním mi moc vyhovuje, s ním v útoku vás fotbal pořádně baví, to mi věřte. Je potřeba mít v útoku alespoň jednoho hráče, který to umí s balónem.

V utkání s Druztovou jste nastoupil až po šedesáté minutě a stejně jste stihl dvěma góly rozhodnout zápas, stoupl Vám tím kredit u trenéra?

Celkově jsem se kvůli hokejovému zápasu dostavil až ve 27.minutě, tak bylo jasné, že pokud se na hřište dostanu, tak z lavičky. Trenér ví, že pokud budu moci, vždy mu budu k dispozici a nad tím jestli se mi zápas povedl nebo ne a jestli si příště zahraju víc nepřemýšlím. Samozřejmě je příjemné dát nějaký gól, ale já budu radši, když góla nedám a vyhraje se, než aby jsem dal hattrick, ale prohrálo se. Jsem už takový.

Dostáváme se k tomu, že fotbal není jediný sport který provozujete. Jaký vztah máte k hokeji a jaký naopak k fotbalu? V hokeji jste úspěšnější, je to tak?

Hokeji se věnuji od svých tří let, takže je to taková životní láska, fotbal hraji necelý rok, původně koníček, ale stává se z toho pomalu ale jistě další životní láska. V hokeji se mi daří o něco víc, nyní bojuji o nominaci na mistrovství světa dvacetiletých a o místo v týmu HC Škoda Plzeň, uvidíme jak se to vyvine dál, ale hokeji se chci věnovat celý život, snad se to povede.

Co Vás tedy vedlo k tomu, že začnete hrát k hokeji i fotbal? To musíte být hodně časově vytížený

Láska k Hradišti a chuť k odreagování a to, že jsem velký fotbalový fanoušek. Původně to měla být taková rekreace, ale stal se z toho skvělý koníček. Jediná nevýhoda na fotbale je možnost zranění, ale na to si dávám ohromný pozor, tak snad se mi nic špatného nepřihodí. Školu, hokej a fotbal je těžké skloubit, ale nějak to zvládám, uvidíme jak se to vyvrbí ve zkouškovém období, na které se opravdu moc netěším.

A co potom, když se do toho objeví nějaká přítelkyně.

Tu mám už skoro tři roky, ale všechno naprosto chápe a v tom je skvělá.

S úspěchem, který v poslední době Hradiště zaznamenává, začínáte obsazovat místa v sestavách kola a dokonce vyhráváte i hráče kola, co na to pokladník?

Pokladník si z toho hlavu nedělá, hůř jsou na tom naše játra. Vždy vítěze nebo účastníka ankety čeká nějaká ta runda u nás na základně v hradišťské hospodě Na Plovárně.

Děkuji za rozhovor Václave!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz