Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2015-2016

CHOTÍKOV "B" - TORNÁDO HRADIŠTĚ

publikováno 01.11.2015 (aktualizováno 03.11.2015)

Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš.

CHOTÍKOV "B" - TORNÁDO HRADIŠTĚ

2 : 2 ( 0 : 2 ) 4 : 5 na penalty

sestava

JAN ČESAL

MARTIN FURÁR

MARTIN VALEČEK     ONDŘEJ PYTLÍK žk     MARTIN BLUMENTRITT žk   

( 70´FILIP ŠPERL žk  )

PAVEL ROM       DANIEL VÁVRA    TOMÁŠ KRYSL    JAN BIHARY žk     

MARTIN BEZDĚK       PATRIK KOČÍ

( 78' KAREL DENDIS )                            

Nezvykle již v 11:00 hodin dopoledne jsme se vrátili na půdu Chotíkova, kde jsme ve středu v poháru vyhráli 5:0 a o tentýž výsledek jsme se téměř ve stejné sestavě pokoušeli po čtyřech dnech opětovně. Naší sestavu doplnil pouze Patrik, který nahradil v základu Filipa, ostatní patrně pojali přesvědčení, že to půjde i bez nich a tak jsme s Láďou a Danem hráli na lavičce přesilovku proti Filipovi a Dandýsovi. Vzhledem k hernímu stylu domácích, který jsme po středě mohli očekávat to bylo na střídání žalostně málo.

Zápas se ale pro nás zpočátku nevyvíljel tak špatně. Domácí sice vyměnili oproti středě tři hráče a jejich kombinace se o dost zplepšila, ale to nám mělo naopak vyhovovat. Hráli více po zemi a méně nakopávali, což nám většinou nesědčí. Domácí se v 9. minutě dostali k trestňáku, který nasměřovali mimo, Česi s jistotou kontroloval. Naší odpovědí byla akce po ose Vali-Patrik-Bezďa, která skončila zákrokem golmana a naším rohem, který skončil přetažený v zemi nikoho. První žlutou vytáhl Skipi ve 14.minutě a uviděl ji domácí hráč za faul na Furyho. Následoval náš tlak korunovaný Bezďou vybojovaným balonem u brankové čáry, který Martin vrátil proti noze na malé vápno Pavkovi a ten se z těchto prostor nemýlí - 0:1. Na žluté vyrovnáno bylo záhy, když za řeči viděl kartonek Bihy. Po rohu, který se kopal místo faulu na Bihyho hlavičkoval Vali. Další Valiho akcí byla kolmice na Bihyho, kterého krásně ve vápně našel a soupeř jej zkosil. Sudí ani chvilku nezaváhal a dal Furymu šanci zvýšit naše vedení z penaltové značky. Fury si vybral stranu a golmanovi čekajícímu, kam to Martin kopne, nedal šanci - 0:2. Místo aby domácí po dvou krátce na sebe navazujících zásazích klesli, stal se pravý opak. Stále slušně kombinovali a jejich důraz ještě nabral na obrátkách. Žlutou vyfasovali po faulu na Valiho, ve 30. minutě pak beztrestně zajel domácí útočník do Česiho. Ve 33. minutě pak hasil nebezpečí Fury společně s Česim na roh, když Vali již ve vápně musel být v souboji velmi obezřetný. Naštěstí vše skončilo pouze rohem, který jsme dobře ubránili. Patrně definitivní zlom mohl nastat ve 35. minutě, když Pytlos od lajny vyslal perfektní balon do vápna na Bihyho, tomu se ale míč zamotal a ze šance nebylo nic. Do půle jetště své šance na obou stranách spálil domácí útočník a na naší straně Bezďa, který přestřelil.

O půli jsme tedy vedli 2:0 a vše vypadalo, že bychom si body mohli odvézt. Chtělo to jen přidat v běhání hlavně bez míče, lépe se nabízet, dobře obsazovat soupeřovy hráče a hlavně hrát tak, abychom jim nedali šanci nás dojíždět, jako ve středu. Domácí o půli poslali na plac blonďatého bezmozka, kterého jsme ze středy dobře znali. Bohužel se to ukázalo jako zcela zásadní. Ale postupně. Hned po začátku jsme mohli své vedení navýšit, když se až do vápna prodral Ondra, ale bohužel ani nepřihrál, ani nezakončil. K zakončení se dostal ve 49.minutě Tom ale bránu těsně minul. Z protiútoku Česi kontroloval balon jdoucí do autu s takovým klidem, až jej domácí hráč získal a předložil před odkrytou branku a místo 0:3 to bylo 1:2. Nicméně jsme stále vedli a zápas mohli zvládnout. To bychom ale museli proměňovat své šance. V 54.minutě pálil mimo Bezďa, o dvě minuty později Danny netrefil v jasné pozici bránu. Pak po Valiho záchranné brzdě kopali domácí trestňák, který Česi vyrazil a obrana se postarala o zbytek. Následovala šance Patrika po Tomově přihrávce. Patrikovi v jeho oblíbené pozici balon sjel po nártu a místo vzdálenější tyče téměř ohrozil rohový praporek. Zaznamenáníhodná je 60.minuta, když žlutou dostal Maken za souboj na půlce, za chvilku byl stejnou odměnou poctěn i Ondra. Česi pak zlikvidoval další domácí střelu a z protiútoku podstřelil Maken golmana, který nadvakrát těsně před brankovou čarou zachytil. Rozhodující minuty nastaly bezprostředně poté mezi 69 a 70. minutou, když náš starý známý dojížděč s 15 na zádech opět po odkopu dojel Ondru tak, že otřesený kapitán jen ztěží v zápase pokračoval. Žlutá byla v tento moment velmi laciným trestem za prasárnu kterou Chotíkovský hráč provedl. Dan připravoval střídání Bezdi za Filipa. Protože Ondra byl viditelně otřesen se střídáním jsme ještě počkali. Bohužel než jsme stačili pozměnit původně uvažované střídání Filipa za Bezďu na střídání za Ondru, kdy se Filip ještě nedostal na hřiště, dostali se domácí k rohovému kopu. Při centru zahrál dezorientovaný Ondra zcela jasně rukou a domácí kopali penaltu. Ještěže Skipi nedal Ondrovi žlutou, která by byla jeho druhá a místo střídání Ondry za Filipa by následoval Ondrův odchod ze hřiště bez náhrady. Po zápase seukázalo, že tyto chvíle si Ondra vůbec nepamatuje a komentář paka s patnáctkou na hřbetu, který jsem slyšel po zápase v hospodě snad ani nebudu komentovat. Nicméně domácí měli penaltu a tu s jistotou proměnili - 2:2. Do konce zápasu ještě mohly obě mužstva strhnout vítězství na svoji stranu. Patrik pálil nad, domácí měli ještě strestňák, Česi vyřešil boxováním mimo. K hlavičce se ještě dostal po rohu Maken, Bihy ale odražený míč poslal těsně vedle. Poslední minuty byly spíše bojem, než kombinačním forbalem, ale i takové zápasy jsou a my na to musíme být připtaveni a správně reagovat. Zápas tak za remízového stavu dospěl k penaltám.

První kopali domácí a nedali Česimu šanci - 1:0. za nás otevřel sérii o dodatkový bod Patrik také s jistotou - 1:1. Domácí pět důraznou ranou k tyči Honzu překonali, i když směr vystihnul - 2:1, Tom také k tyči s jistotou srovnal 2:2. Další domácí hráč si ale na Česim vylámal zuby a Honza penti chytil. Do vedení nás tak poslal Pavka, který se při neproměnění obával sprintu přes celé velké Chotíkvské hřiště "od břízy až k pletivu" - 2:3. Další dva Chotíkovští udrželi domácí v naději, když vždy srovnali, ale Fury naše vedení udržel a stejně si nakonec počínal i Danny, který tak zaznamenal vítězný zásah za Tornádo. Penaltový rozstřel - 4:5

Domů tak vezeme dva body ze tří možných, otřeseného Ondru, pokopaného Česiho, několikrát obstříkávaného Valiho, kulhajícího Toma a Bezďu s bolavými achilovkami. Uvidíme, jak na tom budeme v příštím zápase a kdo vlastně bude hrát. Je bezpodmínečně nutné chodit v co největším počtu na VŠECHNY zápasy. Jak je vidět podcenit nelze nikoho a je nutné mít na střídačce jak kvalitu, tak dostatečné množství. Za týden nás čeká doma souboj se Spoji o možnou třetí pozici v tabulce ( jelikož Bolevec zajíždí na hřiště Druztové ), která by nám rozhodně po podzimu slušela. takže v úterý poctivě na trénink a v sobotu v plné síle!

střelci Tornáda: Pavel Rom, Martin Furár

TOMÁŠ KRYSL PŘIJEL NA ZÁPAS NA MAŠINĚ:

CHVILKY TĚSNĚ PŘED ZÁPASEM

70. FILIP STŘÍDÁ OTŘESENÉHO ONDRU

78. KÁJA STŘÍDÁ BEZĎU

NAŠI STŘELCI: MARTIN FURÁR A PAVEL ROM

Druztová X VS Plzeň "B"
6 : 1
 
Prazdroj Plzeň X Plzeň-Letná "B" 3 : 3 3:5 na penalty
FC Chotíkov "B" X Tornádo Hradiště 2 : 2 4:5 na penalty
Touškov "B" X Starý Plzenec "B" 2 : 2 5:6 na penalty
Spoje Plzeň "B" X Křimice "B" 5 : 1  
SSC Bolevec "B" X FK Dýšina "B" 2 : 0  
 

 

Tabulka celková

Rk. Družstvo Záp. + 0 - Skóre Body Penalty + Penalty -
1 Starý Plzenec "B" 10 9 0 1 35:7 26 2 1
2 Druztová 10 8 0 2 49:9 25 0 1
3 Spoje Plzeň "B" 10 7 0 3 27:19 21 1 1
4 SSC Bolevec "B" 10 7 0 3 39:17 20 2 1
5 Tornádo Hradiště 10 7 0 3 28:13 20 1 0
6 Plzeň-Letná "B" 11 6 0 5 28:31 16 3 1
7 Touškov "B" 10 4 0 6 19:20 13 0 1
8 VS Plzeň "B" 10 4 0 6 25:28 13 0 1
9 Union Plzeň "B" 10 5 0 5 25:33 12 3 0
10 Křimice "B" 11 4 0 7 30:53 12 0 0
11 Prazdroj Plzeň 10 2 0 8 16:32 9 0 3
12 FC Chotíkov "B" 10 2 0 8 16:38 7 1 2
13 FK Dýšina "B" 10 1 0 9 11:48 4 0 1

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Furry | 01.11.2015 20:30
Krásně napsaný Vali
Osobní profil Kubrt Jr. | 01.11.2015 19:36
Můj názor je, že nakonec jsou to ubojované body. Každý asi ví že sme měli na to odvest domů o bod víc. Ale i tak si myslím že sme to ubojovali. Především by si měli někteří uvědomit jestli chtějí hrát za Tornádo nebo se chodit jednou za čas vyprdět. Absolutně nechápu jak si někdo nemůže najít ty posraný 2 hodiny v tejdnu na zápas. Schválně si to spočítejte nejsou to ani 2% týdne a presto nás bylo jen 13 (z toho pulka týmu zraněná ). Jakto, že je tam ženda pokaždý a když nemůže hrát prijde alespon podporovat?? Nic pánové zapomenem na Chotíkov, v uterý potrénujem a se spojema si to rozdáme o třetího fleka.(snad maximum schopných)
Osobní profil Šperlasso | 01.11.2015 19:33
To předchozí jsem smazal
Tak, tak to bylo Tome
Jak jsem psal Danny, stane se i větším playerům
Osobní profil tomáš1 | 01.11.2015 19:24
máš pravdu Filipe, ještě jsem to upřesnil a trošku upravil Danny, přesně jak píše Filip. Navíc těch šancí tam bylo dost na to abychom to zvládli.
Bohužel, je to tak Fury. Ten zápas z lajny moc pěkný nebyl. Z naší strany rozhodně byly lepší. Ale ztráta je naštěstí jenom jeden bod, tak to snad nakonec nebude rozhodující, soutěž bude ještě dlouhá a tohle by mělo být pro nás ponaučení.
Osobní profil Furry | 01.11.2015 19:15
Podle mě náš nejslabší výkon za poslední dva měsíce. Je to škoda, takovýmhle nekopům by jsme v pohodě měli dávat bůry, ale my jakoby jsme si mysleli že se porazí samy. Vedení 2:0 nic neznamená, hlavně že to Dan o poločase ještě říkal Odevzdaný bod domácím...
Osobní profil Danny | 01.11.2015 19:11
chlapci sorry za tu nepromněněnou šanci, slyšel sem za sebou záda, zazmatkoval jsem, zbytečně sem nastřelil golmana. Mohli jsme vést 3 body domů...

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz