Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2015-2016

Hradiště - Letiny

publikováno 20.03.2016

přípravný zápas na domácím hřišti

TORNÁDO HRADIŠTĚ - LETINY

1 : 0 ( 0 : 0 )

sestava

PETR BEJČEK

MIROSLAV LAŠTOVKA

JAKUB ŽENÍŠEK     ONDŘEJ PYTLÍK      MARTIN BLUMENTRITT

                                                             45´ MARTIN VALEČEK

PAVEL ROM     DANIEL VÁVRA    MARTIN FURÁR    ONDŘEJ HOUDEK

                                                                       45´ MARTIN BERÁNEK 

PATRIK KOČÍ     FILIP ŠPERL

   

Některým náročná sobota začala přípravou sálu na večerní maškarní bál, pro ostatní pak byl začátkem přípravný zápas s týmem z Letin. Pro nás již tradiční soupeř v přípravě byl podstatně kvalitnějším soupeřem, než v předešlém zápase Těškov, který jsme přehráli zcela jednoznačně. Tento zápas však byl opravdu náročnou přípravou se vším všudy. Zápas byl vyrovnaný a vítězství se nerodilo lehce. Naopak Bejk v bráně se měl co ohánět, aby si udržel neprůstřelnost svého působení v Hradišti. Ale povedlo se a nula na kontě obdržených branek po dvou přípravných zápasech je dobrým vysvědčením.

Od začátku se hra odbývala ve slušném tempu, hosté byli dostatečně aktivní a i my jsme se snažili o kombinaci po zemi. Paradoxně dlouhý Bejkův výkop byl základem naší první šance, když Filip vyhrál osobní souboj, míč přistrčil Patrikovi, který postupoval sám na golmana. Střela mu ale nesedla a golman hostí balon vyrazil. Další střela směřovala na Letinskou bránu od Pavky, ale jeho volej po odraženém balonu šel nad bránu. Po čtvrthodině hry chyboval ve středu hřiště Houdy, když při kličce přišel o míč a hosté šli na naši bránu v přečíslení, které naštěstí zakončili nepřesnou střelou, když Bejk dobře vyběhl a situaci jim velmi ztížil. Další dobrý zákrok předvedl ve 20. minutě po rohovém kopu, když perfektně vytáhl nebezpečnou střelu. Poločas pak byl dohrán sice aktivně, ale bez dalších jasných šancí. A to i proto, že Pytlos místo střely volil ve vápně další přihrávku a také proto, že naše centry byly veskrze spíše přetažené a nikdo hřiště na zadní tyči nezavíral. Všechny tyto nedůrazy Dan o poločase zmínil a v sestavě provedl dvě změny. Hosté střídali také a jejich hráči se pak v průběhu druhé půle vraceli na plac hokejově. To ale spíše uškodilo jejich hře, a ke konci již znatelně některým Letinským docházely síly. Ale hned na začátku druhé půle měli hosté několik příležitostí. Nejprve po Valiho faulu kopali trestňák z hranice vápna, střela šla ale nad bránu. Po hodině hry přistrčil Pytlos balon Filipovi, ten ale trefil pouze golmana hostí. V 66 minutě se již vedlo Filipovi podstatně lépe, když doklepnul vyraženou Patrikovu střelu do brány a zajistil Hradišti vítězství. Celá gólová akce byla moc pěkná. Na začátku byl faul hostí na Patrika na polovině hřiště. Trestný kop jsem rozehráli nakrátko a rychlou a přesnou kombinací jsme se dostali až k vápnu, kde Pavka přistrčil Patrikovi, jehož střelu golman vyrazil a Filip pak celou akci úspěšně dokončil - 1:0. Na konci zápasu měl ještě 100% šanci Pavka, ale opět nechal vyniknout  brankaře hostí. Dobrou obranou s jistým Bejkem za zády jsme tak dokráčeli k výhře a mohli se tak věnovat večerní maškarní záležitosti.

Bál byl veskrze vydařený, masek bylo spousta, tombola byla bohatá, hudba tradičně kvalitní a každý, kdo se nezúčastnil, může jen litovat.

Střelec Tornáda Filip Šperl:

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz