Úvod » Aktuality

Cyklovýlet do jižních Čech.

publikováno 22.07.2016 (aktualizováno 05.08.2016)

Ahoj cyklisti,

 

dovolte  mi pár informací k blížící se akci.

Odjezd vlaku je 27.7. v 16.00 z hlavního nádraží, sraz u Hutníka v 15.30. Vlakem nás jede 12, Hary přijede dýl a kluci Motlíkojc jedou autem. Cena lístku tam i zpět je 400,-Kč na osobu. ( lístku už jsou zakoupeny). Cíl trasy Lomnice nad Lužnicí. Od vlaku je to pak cca 1km do penzionu.

Je tu možnost nechat si odvézt věci dodávkou. To ať si každý vyřídí osobně s Honzou Motlíkem ( tel. 603154592 ).

Dále je možnost nechat si za rozumnou cenu opravit nebo seřídit kola - p. Bunda, tel. 606882077

Cyklodresy, které jsem ještě nerozdal, vezmu s sebou. Vlakem v nich ale nepojedeme.

Cyklistice zdar! Ladas.

Krátká rekapitulace cyklovýletu.

Ve středu odpoledne jsme se sešli těsně po dešťové přeháňce na Hlavním nádraží i Pepou Motlíkem, který přijel autem a nabral veškerou těžkou bagáž a odvezl ji na místo. Nám se po dlouhé době podařilo absolvovat cestu bez výluk a dalších problémů a tak jsme večeři i s uvítacím drinkem absolvovali na Papírně v Lomnici nad užnicí, kde jsme do neděle rozbili svůj pomyslný stan.

První cestu navrhl Ráďa na Hlubokou a po pečlivém prozkoumání trasy ostatní souhlasili. Cesta byla příjemná a těch necelých 30km jsme v pohodě zvládli a našli míso k obědu. Mladí s Milanem ještě po obědě zjeli k zámku pořídit foto a ostatní jsme vyrazili na místo smluveného srazu. Jako zádrhel se však ukázalo 12° stoupání, které nikdo nečekal a tak jsme mírně uravili trasu. Náš peleton se tím mírně roztrhal a následně se vytvořily tři samostatné skupiny. nicméně díky skvělým navigačním schopnostem našich přístrojů a přirozenému smyslu pro orientaci jsme se všichni nakonec v pohodě sešli na naší základně. Dení nájezd činil něco málo přes 60km +- nějaký ten kiláček dle zvolené trasy jednotlivých skupin. Ještě večer Zbynďa zajistil rezervaci v restaurantu v Třeboni a tím byl dán směr páteční jízdy. Ráno se mladší část výpravy lehce proběhla po okolí ubykace a po snídani jsme vyrazili směr Třeboň. Přes několik zastávek ( rybník Rožumberk, Stará Hlína ) a objížďku na Novou Hlínu jsme dorazili do cíle přesně na čas. Oběd byl kvalitní a správně nás posilnil na zpáteční cestu. Se zastávkou u Svatého Víta jsme pak ( letos bez většího povšimnutí ) projeli kolem lávky, kde vloni někteří předváděli cyklistickou akrobacii, a na večeři byli zpátky v Papírně. V nohách jsme měli lehce přes 40 km a bylo nám fajn. Na sobotu jsme naplánovali vzhledem k předpovědi krásného počasí koupání na Pískovnách u Veselí. Šestice nadšenců na dopoledne zvolila nohejbal na místních kurtech s umělou trávou a následně vyrazila na sraz s ostatními do Vlkova. Cestou byl telefonicky cíl upraven na Hamr, kde U Koloušků servírovali dle přání jedince králíka nebo znojemskou. Oboje vysoce kvalitní a chutné. Po obědě jsme tedy vyrazili na plánované plavání na pískovny a Heri tak mohl před nedělním triatlonem potrénovat nejen kolo a běh, ale také plavání. Někteří se k němu přidali, ostatní se věnovali spíše odpočinku. Zpáteční cestou jsme navštívili tradiční Vlkovskou Vlčí boudu, kde se večer konalo hudební vystoupení místní supergupy hrající údajně kompletní repertoár snad všech myslitelných kapel od Olympiku po AC/DC. Bohužel čas nám nedovolil prověřit kvalitu produkce a my vyazili na základnu. Denní nájezd se tentokrát zastavil těsně pod 40km ( nohejbalisti cca o 10 km méně ). V sobotu jsme v klidu zabalili, bagáž nastěhovali do doprovodného vozidla a pak již jen v klidu a pohodě čekali na polední vlak. Domů jsme dorazili téměř na čas a tak letos patří dík za pohodový a bezproblémový průběh nejen organizátorům, kteří vše s velkým předstihem zajistili, což byli hlavně Laďas se Zbyňkem, ale i Českým Drahám.

A na závěr pár obrázků:

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Honza1 | 27.07.2016 11:29
Laďasi, ty máš voči snad i na prdeli. Jednou po třech letech přejedu jako vánek neposekaný hřiště a hned to víš. Jinak na nádraží pro bágly dorazí můj m mladší bratr Josef, určitě ho poznáte podle velké vany a svalnaté prdele, která mu při působení na staré gardě v Úlicích narostla.
Osobní profil Ladas | 25.07.2016 8:30
Hoši, Honza Motlík se staví s autem na nádraží v 15.30 a naloží batohy. Je to zlatý chlapec, asi mu odpustíme, že nám jezdí mopedem po hřišti.

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz