Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2016-2017

HRADIŠTĚ - CHOTÍKOV "B"

publikováno 28.09.2016

pohárové utkání nám výsledkově nevyšlo.........

TORNÁDO HRADIŠTĚ - CHOTÍKOV "B"

1 : 2 ( 1 : 1 )

 

ZDENĚK MINAŘÍK

STANDA CHUDÁČEK

JAKUB ŽENÍŠEK      MARTIN VALEČEK ( C )       KAREL DENDIS   

MAREK DRRAHOŇOVSKÝ     DANIEL VÁVRA     MARTIN BLUMENTRITT

MARTIN FURÁR

 FILIP ŠPERL            DANIEL ČERVENÝ

                                        ( 80´ PETR BEJČEK ) 

Bohužel jsme v poháru nepotvrdili dobrou formu ze soutěže. Ve sváteční den dorazil do Hradiště Chotíkov "B". Naše sestava nebyla i přes několik omluvenek vůbec špatná a mančaft byl správně nabuzen. Dan dal příležitost na některých postech trošku jiným hráčům, než v soutěži a nutno říci, že i přes porážku nikdo rozhodně nezklamal. 

Jelikož kapitán Vali prohrál los, vybrali si Chotíkovští hru v první půli do kopce. Začátek zápasu se nesl v duchu vzájemného oťukávání. První za zmínku stojící akce byl rohový kop hostí v 10.minutě, který Zdeněk s jistotou lapil. Pak jsme se nadechli k tlaku a soupeře několik minut nepustili za půlku, ale jako již mnohokráte před tím, byl tlak spíše platonický a žádná střela, natož šance se nekonala. V 15.minutě hopali hosté trestňák, který namířili pouze do zdi, následně písknul sudí faul Márovi a hosté měli šanci na reparát z poněkud lepší pozice. Střela šla ale nad Zdeňkovu bránu. Po této epizodě jsme pokračovali v tlaku, ze kterého v 19.minutě  pramenil Dannyho centr, který u zadní tyče našel Máru. Ten podle svých slov zavřel oči a trefil přesně pod víko - 1:0. Naše vedení bohužel netrvalo dlouho. Již po pěti minutách jsme v rozehrávce zbytečně ztratili balon a svoji šanci hosté využili střelou k tyči, na kterou Zdeněk neměl šanci dosáhnout - 1:1. Další trestňák kopali hosté ve 27.minutě, naštěstí opět nad bránu. Chotíkov byl v těchto chvílích nebezpečnější a Zdeněk musel řešit několik ošemetných situací. Jednu z nich dokonce po našem trestňáku na půlce, který Vali rozehrál přímo soupeři do brejku. Další naše příležitosti přišly ke konci poločasu, kdy po Furyho centru Mára míč trefil jen lehce a ve 45.minutě pak zastavil Filipa samostatně jdoucího na bránu naschvál špatně zvednutý praporek hostujícího "Whiski" sudího na lajně. Bohužel hlavní rozhodčí mu slepě uvěřil a písknul. Poločasový stav byl tedy vyrovnaný a mančaft si šel vyslechnout Danovo hodnocení a rady do druhé poloviny zápasu.

Do druhé půle jsme nastoupili aktivně a hned ve 46.minutě Filip jen těsně nezpracoval Danovu kolmici, po které byl sám před brankařem hostí. Hra pak plynula s rovnoměrným rozložením šancí na obě strany, ale oba golmani byli vždy na místě. Po hodině hry jsme po faulu na Furyho zahrávali trestňák, Dannyho pěknou střelu vyrazil golman na roh. Po něm Vali nasměřoval hlavou míč pouze do tyče. Soupeře jsme pak mírně přehrávali slušnou kombinací, bohužel bez výraznějšího tlaku do zakončení. To se vymstilo v 77. minutě, když obrana nezachytila náběh po křídle, soupeř odcentroval a dobíhající hráč na zadní tyči skóroval i přes Valiho obětavý skluz - 1:2. Do konce zbývalo ještě cca 15 minut i s malým nastavením. Hosté se již k ničemu nedostali, naše šance především z trestňáků zůstaly také nevyužity. Na výsledku bohužel nic nezměnil ani Bejk, který šel tentokrát ke konci zápasu do pole, ale na víc, než na vybojovaný rohový kop to nestačilo.

Hosté se tak radují z postupu do dalšího kola poháru a nám nezbývá, než se plně soustředit na soutěžní utkání přeboru. V tom nás čekají již v sobotu opět na domácím pažitu Spoje. A to bude souboj o velmi důležité body.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery