Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka

HRADIŠTĚ - LETINY

publikováno 13.03.2017

první přátelák dopadl smírně

TORNÁDO HRADIŠTĚ : LETINY

4 : 4 ( 3 : 2 )

JAN VONDRÁČEK

JAN RUCKÝ

JAKUB ŽENÍŠEK         MARTIN VALEČEK     KAREL DENDIS

PAVEL ROM  MARTIN FURÁR  ONDŘEJ HOUDEK  MARTIN BLUMENTRITT

FILIP ŠPERL        PATRIK KOČÍ

( 55´ MAREK DRAHOŇOVSKÝ )                                              

Pvní přátelák měl ukázat, jak jsme na tom po náročné zimní přípravě. Sestava byla ovlivněna lyžařskými zájezdy ( Dan, Pytlos a Bihy ), rodinnými povinnostmi ( Bejk ), pracovními povinnostmi ( Danny ) a i dalšími nespecifikovanými povinnostmi ( Dan Červený, Bezďa, Pišta ). Naštěstí se uzdravil Vali a bránu po dlouhé době přišel navštívit Vondrys - díky moc! Na střídání tak byl jeden člověk + Tomíno, který ale při čekání na příležitost v chladném večeru tak prochladnul, že zubama drkotá ještě teď.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a Pavka, který se po dlouhé absenci vrátil na hřiště si hned ve třetí minutě vzpomněl, jak se dávají góly a ze své pozice na zadní tyči se tradičně nemýlil - 1:0. Letiny se na začátku vůbec nedostávaly do hry a tak s desítkou hrající Filip dorazil v 5.minutě odražený balon do odkryté brány - 2:0. Jenda si na balon prvně sáhnul v 8.minutě a s jistotou jej zachytil. Pak Vali a Hanz předvedli krátce po sobě dva fauly nedaleko vápna a tak se Vondrýsek měl šanci rozchytat. Po druhém trestňáku rychle rozehrál, Vali poslal balon do strany na Karlose, ten zatáhnul, dal Filipovi na střed, ten mu balon vrátil a Dandýs zvýšil ve 13. minutě na 3:0. Náš skvělý úvod ale hosty poněkud nabudil a začali hrát podstatně lépe. To se projevilo ve 23. minutě,. když se středem hřiště prosadili po pěkné kolmici - 3:1. Ve 27. minutě trefil Hanz ve vápně místo balonu soupeře a Letiny kopaly penaltu. Tu s jistotou proměnili a tak to bylo jen o jeden gól - 3:2. Hosté pak do půle ještě měli pár náznaků a střel, my se ke kloudnému zakončení již nedostali.

Druhá půle začala mírnou převahou Letin v poli a my si nebyli schopni dobře přihrát vícekrát po sobě. Chtělo to přidržet míč, dobře si přihrát a nechat běhat bez balonu soupeře. To se nám ale moc nedařilo a dobře forčekující hosté se k balonu dostávali dosti snadno. Z takového tlaku pramenily i jejich šance, které jsme ale věšinou dobře odvraceli. Až v 62. minutě si rohový kop Jenda srazil při výběhu pro balon do vlastní brány - 3:3. To byla velká smůla. Paradoxně od této chvíle jsme zase začali nacházet jeden druhého a ze zlepšené hry vyplynuly střely Karlose a hlavně krásná akce po křídle, když Patrik zatáhnul balon, který přesně po zemi poslal ve vápně na Máru - 4:3. Opětovné vedení nás povzbudilo a vypadalo to na vítěznou premiéru v roce 2017. To by ale nesměl sudí písknout v poslední minutě ofside po nepřesné přihrávce hostí, kdy mohl jít sám na bránu Patrik. Musíme říct, že hostující lajnový držel praporek bez nejmenšího náznaku o odmávání a hlavní si to písknul podle sebe. Hosté pak z nákopu byli důrazní a prosadili se až ke střele, která byla prudká a přesná. Jenda na ni nedosáhl a tak se zrodila plichta 4:4.

Na první zápas to nebylo špatné, rozhodně zajímavá byla stoperská dvojice Hanz-Vali, Houdy ve středu zálohy taky nezklamal a Patrik se po dlouhé odmlce dostavil ve "standardní" formě. To jsou dobrá zjištění, na kterých bude moci Dan dále stavět. Víc nám určitě ukáže již další přípravný zápas v sobotu před maškarákem, kam snad dorazí větší počet hráčů a budeme moci něco dalšího vyzkoušet. Kompletní sestava se snad dostaví i večer na tradiční fotbalový ples.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery