Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2016-2017

TORNÁDO HRADIŠTĚ - PŇOVANY

publikováno 18.03.2017 (aktualizováno 23.03.2017)

poslední přátelák před ostrým startem jarní části sezony

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SOKOL PŇOVANY

5 : 2 ( 5 : 0 ) 

PETR BEJČEK

MIROSLAV LAŠTOVKA

JAKUB ŽENÍŠEK      ONDŘEJ PYTLÍK    MARTIN VALEČEK

DANIEL ČERVENÝ  MARTIN FURÁR  DANIEL VÝVRA   ONDŘEJ HOUDEK

JAN BIHARY        PATRIK KOČÍ

( 45´ PAVEL ROM, KAREL DENDIS, FILIP ŠPERL a JAN RUCKÝ )

Druhý přípravný zápas jsme sehráli s mužstvem Pňovan, které po podzimu vede tabulku 4.třídy Plzně severu o tři body před Baníkem ( Líně ). Soupeř se dostavil ne úplně kompletní a tak si Pňovanský dres v první půli vyzkoušel Pavka. Nadruhý poločas už jeden hráč soupeři dorazil a tak mohl Pavka o půli nastoupit na svém tradičním postu.

Úplný začátek zápasu byl z naší strany dost nepřesný a nervózní a hosté byli zpočátku lepší. V 6.minutě ale Ženda autovým vhazovánímy vybídnul k akci Bihyho, ten prošel k brankové čáře a centrem přesně našel Furyho hlavu. Martin se z výborné pozice nemýlil a my vedli 1:0. Fury byl při chuti a v 9. minutě natáhnul k ráně z dálky, kterou pozorný golman hostí vytěsnil na roh. Těch nakonec byla celá série. Po dalším závaru trefil Bihy hlavou jen těsně vedle. Postupně jsme převzali kontrolu nad dějem na hřišti a vytvářeli si šance jednu za druhou. Stejně tak jsme je ale pálili. Až ve 23. minutě Bihy na opačné straně hřiště než u prvního gólu obral o balon obránce, který se jej snažil jen kontrolovat na cestě do autu. Bihyho prudkou přízemní přihrávku pak nabíhající Patrik usměrnil do brány - 2:0. Přesně po půlhodině hry se po dalším rohu prosadil po závaru Fury - 3:0. Krásná kombinační akce ve 37. minutě vyústila v Patrikovu přihrávku na Furyho a ten dovršil hattrick 4:0 a zase se o něco víc těšíme na bál!!! Aby toho do půle nebylo málo přizdvihnul nártem kopačky Kubův dlouhý aut přes golmana hostí Houdy. Běžela 40. minuta a bylo to 5:0. Dan pak ještě spálil další tutovku po Bihyho přihrávce. 

O půli vystřídali Pišta, Bihy, Dan Červený a Patrik, na plac se dostali Karlos, Filip, Hanz a do správného dresu se převlíknul Pavka. Jak jsme první půli skončili, tak jsme druhou začali. Šance střídala šanci a my je zahazovali jednu za druhou. V 53.minutě trefil po Furyho přistrčení tyč soupeřovy brány Houdy, Hanz šel sám na golmana a nedal, Filip střílel mimo bránu, Karlos se svým průnikem také neuspěl a Fury čtvrtý gól už snad ani střelit nechtěl. Fotbal jsme hráli slušný ( na to, že jsme byli prvně na "normálním" hřišti ), ale navýšit náskok se nám nedařilo. V 70.minutě se projevila Bejkova záliba ve sledování histrických fotbalových zápasů. Dopoledne patrně skouknul nějaký zápas z doby Franty Pláničky nebo Ivo Vikrora, protože si balon z ruky hodil na zem a po dvou krocích si jej zase ze země sebral. To se už delší dobu nesmí a pozorný sudí správně nařídil nepřímý kop z hranice rohu malého vápna. Hosté rozehráli a prudkou ranou příležitost proměnili ve snížení - 5:1. Hra se pak v poli vyrovnala a my asi pod dojmem vysokého vedení trošku polevili. Přesnost kombinací i bojovnost šla dolů a pět minut před koncem jsme byli za to potrestáni. Karlos řešil postup hostí faulem na rohu velkého vápna a hosté zahrávali trestňák. Ten mířil na Bejka, který míč vyrazil před sebe a dobíhajícího hráče hostí nikdo z našich nepokryl. Pňovany tak snížili na 5:2. To byl i konečný výsledek poměrně vydařeného zápasu hraného na čerstvě zválcovaném hřišti za chladného počasí. 

Příprava tedy opět ukázala, že herně na tom špatně rozhodně nejsme. Pět vstřelených branek taky vypadá opticky dobře, ale ohromné množství neproměněných šancí není úplně dobrou vizitkou. Alespoň víme, co ještě do prvního mistráku se Spartou máme zlepšit. Teď nás čeká další důležitý zápas - maškarní bál, kterým tradičně začínáme naši jarní fotbalovou sezonu.

Na fotografii střelci Ondra Houdek a Martin Furár. Třetí střelec Patrik Kočí uš utekkl do hospody.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery