Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka

HRADIŠTĚ - SPOJE

publikováno 17.09.2017

první porážka v sezoně přišla při domácí premiéře

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SLOVAN SPOJE

3 : 4 ( 2 : 2 )

MARTIN VALEČEK

JAKUB ŽENÍŠEK  MARTIN FURÁR  ONDŘEJ PYTLÍK  KAREL DENDIS

( 82´ MIROSLAV LAŠTOVKA )

MARTIN BERÁNEK  DAN VÁVRA   VÍT PIKHART    PATRIK KOČÍ

( 58' ONDŘEJ HOUDEK )                   

JAN BIHARY         DAN ČERVENÝ 

                                  ( 69´ JAN RUCKÝ )

Po výborných výkonech a výsledcích na hřištích soupeřů jsme nastoupili k prvnímu domácímu zápasu opět s jiným golmanem. A bylo to překvapení. Vondrýsek bohužel z rodinných důvodů nemohl ( věříme, že bude vše O.K. a držíme palce ), Honza Motlík se ještě nevzpamatoval ze zápasu na Spartě, Bejk je ještě na dovolené a Zdeněk byl svazem nominovaný jako hlavní sudí tohoto zápasu a tak nám byl jeho start znemožněn. K tomu jen jednu poznámku - nechápu, jak může někdo nominovat na zápas sudího, který má platnou registraci v jednom z mužstev, které má pískat. Ne, že by nám Zdeněk jakkoli pomohl, ale už jen pro regulérnost soutěže to vůbec není správné! Do brány se tak odhodlal jít Vali, kterého v týdnu svaz omilostnil po odpykání poloviny trestu za vyloučení v Černicích. Martin tak završil svoji pouť po jednotlivých postech a za Tornádo tak nastoupil již v útoku, záloze, obraně i bráně. Úctyhodná univerzálnost! Bylo jasné, že na menším domácím hřišti to bude více o bojovnosti, než o fotbalovosti. To byl taky hlavní Danův pokyn před zápasem.

Nástup do utkání jsme měli výborný. Soupeř vypadal, že se mu moc nechce běhat a tak se již ve 4. minutě dostal Patrik sám před mladého golmana hostí Feiferlíka. Bohužel jej trefil do nohy a tak se o chvíli později doslati hosté po lajně k našemu vápnu, přízemní přihrávku na střed hřiště nikdo z našich nezachytil a Michal Ráb otevřel skóre - 0:1. Vali si na balon sáhnul, ale střela byla dostatečně razantní a do brány i přes to došla. Škoda, ale opět se potvrdilo staré známé nedáš - dostaneš. O minutu později odvracel Pytlos další centr jen těsně vedle tyče naší brány. Roh Vali vyboxoval na další roh, po kterém jsme šli do útoku zase my. V 17. minutě jsme kopali roh my, ale byl z toho pokus o rychlý útok hostí, který Fury zastavil za cenu žluté karty. Útok ve 20. minutě už ale hosté dotáhli do konce. Vysoký míč za naši obranu našel přesně Pepu Reischiga a ten přehodil vybíhajícího Valiho. Fury už balon na čáře zastavit nestihl - 0:2. Hosté byli v těchto chvílích lepší a především vyhrávali osobní souboje. To bylo nejdůležitější. Druhý gól ale naše borce trošku probral a tak obrana hostí jen těsně odvrátila Bihyho centr před Danem, který by dával do prázdné. Ve 27. minutě jsme nakopli balon dopředu, obrana Spojů zazmatkovala a Bihy výborně napadal. Tím se dostal k balonu a sám před Feiferlíkem se nemýlil - 1:2. Snížení nás nakoplo a o pět minut později našel Víťa ze středu Patrika u lajny, Dan balon pustil a Patrik samostatný postup na bránu hostí tentokrát proměnil - 2:2. Hosté se oklepali a zkusili ještě strhnout vedení na svoji stranu. Dan ale jejich pokus z trestňáku odvrátil na roh, který Vali vyboxoval do bezpečí. V poslední minutě ještě hráč soupeře přistrčil útočícího Pytlose a ten setrvačností narazil ramenem do dalšího soupeře. Nepochopitekně se pískal Pytlosův faul a nesoudní spojaři ještě Pytlosovi měli střet zaviněný jejich vlastním hráčem za zlé. Naštěstí se blížil poločas a i přes tříminutové nastavení se již nic podstatného nestalo.

Do druhé půle jsme nastupovali s tím, že musíme zvýšit důraz v poli a naopak se vyvarovat jakýchkoliv kontaktů se soupeři, kteří se v první půli projevili jako rození letci, v našem vápně. Hled po nástupu na hřiště se dostal Dan dám před branku Spojů, ale hrubě netrefil a míč skončil daleko od vysněného cíle. Bohužel opět se naplnilo nedáš - dostaneš. Prakticky ihned po spálené šanci si hráč Spojů dobře pokryl balon v našem vápně a Kuba při snaze mu ho vypíchnout trefil jeho kopačku až to cvaklo slyšitelně na lavičkách. nařízenou penaltu proměnil Lukáš Mareška i přesto, že Vali směr vystihnul. Střela ale byla prudká a hosté opět vedli - 2:3. Na hřiště šel místo Dannyho, kterému se moc nedařilo, Houdy. Patrikův trestňák ale v 62. minutě trefil prvního bránícího hráče a nebylo z toho nic. Pak se několiktát musel ukázat i Vali a byl stoprocentní. Zvládnul i výběh proti útočícímu hráči hostí a balon s jistotou lapil. V 78. minutě již Vali opět měl míč ve své moci, dobíhající hráč hostí kopnul do Furyho kopaček, s křikem se zkácel a Zdeněk se nechal touto hereckou etudou obalamutit a písknul druhou penaltu. Tentokát ovšem zcela mylně. Balon si vzal opět Mareška a střelou na druhou stranu, než v prvním případě poslal hosty již podruhé do dvoubrankového vedení - 2:4. Nicméně do konce zápasu zbývalo ještě dost času, abychom s výsledkem mohli něco udělat. Dan poslal na hřiště Hanze a na úplný závěr i Pištu a zariskovali jsme při hře na tři obránce. A vyplatilo se to v 83. minutě, když centr z trestného kopu od půlící čáry přizvedl ve vápně Fury hlavičkou mimo dosah spojařského golmana a snížil opět na rozdíl jediné branky - 3:4. Závěr jsme ale již nedokázali vystupňovat a hosté se ubránili. Napomáhala tomu zdatně i jejich ječící lavička, která byla po celý zápas "na ránu". Každý kontakt komentovali, pořád se jim něco nelíbilo. Hlavně se jim nelíbilo hřiště. Ale někomu komu jednou bolševik a podruhé město postaví nové hřiště se to kecá. Když nám město udělá hřiště, tak ho taky budeme mít rovné a kvalitní. my si ale zatím musíme vystačit s vlastními silami. Od našeho snížení celých 7 minut lávka hostí řvala, aby sudí písknul konec. Ten nakonec jejich tlaku podlehl a nenastavil ani vreřinu, přestože v první půli nastavil minuty tři, i když nebyly žádné prodlevy.

Zápas jsme tedy prohráli o gól, což je opravdu velká škoda. Mač byl vyrovnaný, hosté byli velmi důraznější a své šance dokázali dotáhnout. My se zejména ve druhé půli nedostali prakticky k ničemu kloudnému. Další zápas hrajeme v neděli na Rapidu a na velkém hřišti si zase zahrajeme fotbal. Nicméně bez důrazu to nepůjde ani tam. Zvláště, když Rapid vyprovodil Union 2:5 a Smíchov porazil Černice 2:0. Výsledky v tomto kole nás udržely na průběžné čtvrté pozici, která je výborná. Zápas na Rapidu bude přímým soubojem o ni.

Po zápase jsme se sešli v salonku a probrali několik důležitých věcí, vyřešili otázku dresů, dohodli se na postupech při případných přesunech zápasů, všeobecná shoda panovala v otázce "mávače" a v nepslední řadě jsme si pošmákli na klobáskách od Plovárny. Prohra nám sice dobrou náladu z počátku vzala, ale dostali jsme se z toho a jak je vidět později již bylo zase veselo. Vlastík bojovnou náladu přiživil při Beryho rundě za první gól za Tornádo a při dalším platíčku na oslavu Pištových narozenin. Zakřičeli jsme si a uvidíme, jestli to opravdu Rapid a po něm i Čísko vodserou!

střelci Tornáda: Jan Bihary, Patrik Kočí, Martin Furár

4. kolo

domácí hosté skóre pzn.
SMÍCHOV PLZEŇ  Plzeň - Černice B  2 : 0  
Sokol Druztová  TJ Zruč B  4 : 1  
FK Dýšina  Spartak Chrást  0 : 1  
Tornádo Hradiště  SLOVAN Plzeň  3 : 4  
Plzeň - Litice  Starý Plzenec B  3 : 1  
Košutka Plzeň B  SK VOCHOV  2 : 4  
UNION Plzeň  RAPID PLZEŇ B  2 : 5  !!!!!

Tabulka celková

Rk. Družstvo Záp. + 0 - Skóre Body Pen + Pen -
1 SMÍCHOV PLZEŇ 4 4 0 0 14:3 12 0 0
2 Sokol Druztová 4 4 0 0 13:3 12 0 0
3 SLOVAN Plzeň 4 4 0 0 13:5 12 0 0
4 Tornádo Hradiště 4 3 0 1 14:10 8 1 0
5 RAPID PLZEŇ B 4 2 0 2 13:8 6 0 0
6 UNION Plzeň 4 2 0 2 12:10 6 0 0
7 SK VOCHOV 4 2 0 2 10:12 6 0 0
8 Košutka Plzeň B 4 2 0 2 8:10 6 0 0
9 Plzeň - Litice 4 2 0 2 7:10 6 0 0
10 Plzeň - Černice B 4 1 0 3 7:9 4 0 1
11 FK Dýšina 4 1 0 3 8:11 3 0 0
12 Spartak Chrást 4 1 0 3 1:12 3 0 0
13 TJ Zruč B 4 0 0 4 6:13 0 0 0
14 Starý Plzenec B 4 0 0 4 3:13 0 0 0

 

kasička se díky pozdním příchodům na zápas opět o něco více naplnila

Vali byl před zápasem v dobré náladě

a jdeme na to

slavnostní nástup

Karlos proniká obranou soupeře

druhou půli jsme hráli "do kopce"

Valimu ani těsná porážka dobrou náladu nevzala - a to je dobře!

navíc mu to ohromně sluší :-)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil zajoch | 19.09.2017 15:09
Hlavu vzhuru, hosi. Dat 3 fiky je dobry, a uvedomte si, ze jste 2x inkasovali z pentle, z toho jedne vymyslene. To zas neni tak hrozny. Nesnizte se ke stejnemu stylu hry jako nekteri souperi, kteri breci i pri kontaktu s poryvem vetru

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz