Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2017-2018

CHOTÍKOV "B" - TORNÁDO HRADIŠTĚ

publikováno 08.05.2018

...tak jsme ve finále no a co, no a co, no a cooo!!!!!

CHOTÍKOV "B" : TORNÁDO HRADIŠTĚ

1 : 5 ( 1 : 0 )

SESTAVA TORNÁDA:

MICHAL VÁVRA

VÍT PIKHART    MARTIN FURÁR

 MARTIN VALEČEK                                           KAREL DENDIS 

JAN BIHARY     DANIEL VÁVRA

MARTIN BERÁNEK  (45´PATRIK KOČÍ )                         DAN ČERVENÝ 

(80´JAKUB ŽENÍŠEK)   FILIP ŠPERL                    JAN RUCKÝ                              

(62´ VÁCLAV KRLIŠ)               (62´TOMÁŠ BERÁNEK)

                                         

Další úterý byl místo tréninku pohárový zápas. Do základu šli hlavně kluci, co v sobotu nezačínali, v bráně byl opět Miki, který se lepší zápas od zápasu. V tomhle nám pohár opravdu moc pomohl. Domácí poslali do základu pět hráčů ze svého "A" týmu, který měl mít v úterý trénink. Je nutno říci, že dva z těchto hráčů byli golmani. Ale to na věci moc nemění.

Možná i pod dojmem toho, že hrajeme proti několika hráčům z krajského přeboru jsme začáteční aktivitu přenechali domácím. Furry v páté minutě zachránil skluzem na roh. Z rohu ve 12. minutě trefili domácí tyč Mikiho brány, Miki ale byl blízko a balon kontroloval. Z dalšího rohu trefili domácí tak, že balon šel i přes vysohé pletivo do sousedních zahrad. Po dvaceti minutách jsme předvedli první pěknou akci. Po lajně jsme se dostali k vápnu, kde prudkou Danovu ránu domácí Šlajs vyrazil, v následném souboji pak přišel o dech Filip. V krátké pauze dech nalezl a po rohu jsme stříleli nepřesně. Postupně jsme přebírali iniciativu a stali jsme se domácím vyrovnaným soupeřem i ve tředu hřiště. Miki vše jistil dobrými zákroky a přesnými výběhy. Domácí Forman pak hlavičkoval těsně vedle. Domácí stoper pak dal vlastnímu golmanovi nepříjemnou malou domů ale Šlajs vše zvládnul. Z následné akce jsme nestihli protiútok domácích včas zastavit, přišel centr ze strany a Vojáček se ocitl před Mikim osamocený. Nezaváhal a z první otevřel skóre zápasu - 1:0. Domácí měli do půle ještě jednu akci, ale střílející hráč stál v ofsidu. 

O půli šel ze hřiště po malování bytu unavený Bihy, na plac poslal Dan Patrika a Dan Červený se posunul k Dannymu do středu hřiště. Změna naší hře evidentně prospěla a Hanz se v 52. minutě dostal k zakončení a po zásahu Šlajse jsme kopali roh. Ten Bery přetáhl a na zadní tyči hru správně uzavíral Danny, který s přehledem srovnal - 1:1. Dan Červený se pak parádně vrátil až do našeho vápna a nebezpečnou akci domácích odvrátil na roh. Postupně jsme přebírali oteže zápasu. V 58. minutě parádně narazil kapitán Filip Berymu, jehož střelu z hranice šestnáctky domácí golman chytil. Hned potom dostal kolmici mezi beky Hanz. Obránce mu ale šanci zmařil dobrým skluzem těsně před tím, než stihnul vystřelit. Půl hodiny před koncem pustil Dan na plac hladové útočníky - Tomáše a Vencu. Filipem a Hanzem utahaní beci nestíhali a kluci úřadovali. Po pěti minutách na hřišti Tomáš zakombinoval s Páťou a po Valiho hlavičce jsme kopali roh. Ten Patrik zahrál přesně na nabíhajícího Vencu, který hlavou otočil skóre na naší stranu - 1:2. O dvě minuty později vybojoval Danny ve středu hřiště balon, dal Vencovi mezi beky a Vašek s ledovým klidem po zemi k tyči zvýšil naše vedení - 1:3. Další dvě minuty stačily na to, aby Patrik u zadní lajny doběhl balon, v souboji s obráncem uspěl a poslal do vápna další přesný centr. Vašek byl zase tam, kde měl být a vedení již bylo třígólové - 1:4. Hra domácích se zcela rozpadla. Po faulu na Tomáše poslal Patrik centr z trestňáku do vápna, kde si míč našel Vali, dobře se zorientoval a uzavřel "bůra" - 1:5. Venca pak odmítl další dvě možnosti - jednu hlavičku a pak sám před bránou raději přihrával. Po Žendově přistrčení pálil technicky Vítek. Domácí už ale další branky zvládli odvrátit. Miki v pohodě pochytal jejich nákopy dopředu a tak jsme se mohli radovat z postupu do pohárového finále!!!

Zápas jsme zvládli opravdu skvěle. Všichni kluci hráli velmi dobře, Vašek vše korunoval, když stihnul tři branky za pouhé čtyři minuty - mezi 70. a 74. minutou. Ve finále nás teď čeká Smíchov, který nám bude určitě chtít vrátit porážku z mistráku. Nejdříve ale míříme v sobotu do Druztové svést souboj o čtvrté místo v tabulce. Pohár ukázal, že Dan má z čeho vybírat a nemusí se bát poslat do hry kohokoliv z kádru Tornáda.

střelci Tornáda: Vašek Krliš 3, Danny Vávra, Martin Valeček

semifinále

domácí hosté skóre pzn.
UNION Plzeň  SMÍCHOV PLZEŇ  1 : 6  
FC Chotíkov B  Tornádo Hradiště  1 : 5  

 

do zápasu vedl tým jako kapitán Filip

slavnostní nástup obou mužstev

Filip se ujal rozehrávky

nabitá střídačka Tornáda

 Pytlos byl v roli pomezního neomylný

výkopy od brány zajišťoval Furry

vepředu jsme bohužel nákopy moc neměli a domácí se k míčům dostávali dříve

na zápas dorazili i hradišťští motorkáři z gangu Tornáda - děkujeme za podporu!

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tomáš1 | 09.05.2018 10:15
pánové, parádní zápas. od všech! ale od 50. do 80. minuty to byl přímo koncert

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz