Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2018-2019

CHRÁST - HRADIŠTĚ

publikováno 01.09.2018 (aktualizováno 03.09.2018)

získaný bod z venku je dvoubodovou ztrátou...

SPARTAK CHRÁST :TORNÁDO HRADIŠTĚ

2 : 2 ( 1 : 0 ) p.k. 4 : 3

 

sestava: 

MICHAL VÁVRA

ONDŘEJ PYTLÍK    VÍT PIKHART

JAN RUCKÝ                                                        MARTIN BERÁNEK

( 37´ MAREK DRAHOŇOVSKÝ )    

MARTIN FURÁR   JIŘÍ NĚMEČEK           

DAN ČERVENÝ                                                           PATRIK KOČÍ

TOMÁŠ BERÁNEK          JAN BIHARY

                                  ( 78´ FILIP ŠPERL )

 

Po nevydařeném domácím zápase se Smíchovem jsme si přijeli spravit chuť do Chrástu - na žádost domácích již v pátek. Pytlos, Dan, Tom a Furry se dali dokupy, nastoupili a všichni i do konce dohráli. To je pozitivum. Bejkovi svalové zranění nastoupit nedovolilo a tak je na začátku sezony v permanenci Miki, který si tak zachytá nejen u Pavky v dorostu, ale taky "doma" v sestavě Tornáda. Bohužel chyběli oba krajní beci a tak se na jednu stranu stáhnul Berry a na druhé nastoupil Hanz, který nebyl před zápasem taky úplně fit. Do Chrástu jsme přijeli jednoznačně s plánem na zisk bodů, a to pokud možno plného počtu. To, že to nakonec nevyšlo úplně podle představ je čistě naše chyba a domácím jsme body naservírovali na zlatém podnose.

Zápas začal lépe domácí tým. Mladíci v jeho sestavě hráli dobře a zkušený Mach na hrotu byl nebezpečný svým důrazem. Pytlosovi v 7. minutě úplně nevyšel odkop a málem ohrozil Mikiho v naší bráně. Balon naštěstí skončil za lajnou mimo bránu a Ondra vše napravil perfektní prací hlavou při následném rohu domácích. Domácí byli dále aktivnější a Miki stáhnul centr směřující na Macha v brejkové situaci. Pak jsme se dostali k bráně domácích i my. Jirkova střela byla obranou zblokována, Danova šla vysoko nad Kokoškovu svatyni. Stejně se vedlo na druhé straně i aktivnímu Machovi. Hanz předvedl zákrok podobný Ondrovu a domácí kopali další roh. Pytlos byl opět v obranné hlavičce perfektní. Bihyho gólovou ránu pak Kokoška robinzonádou vytěsnil na roh - krásný fotbalový moment od obou aktérů. Z trestňáku se pak z dálky zastřeloval Patrik, domácí golman balon jen vyrazil k Danovi, ale byl u něj tak rychle, že gólovou dorážku stihnul vytěsnit mimo tři tyče své brány. Za faul na půlce pak viděl Hanz žlutou, když mu sudí evidentně ( a oprávněně ) "sečetl" jeho předchozí souboje s domácím kapitánem Pavlem Machem. Bohužel se na Hanzovi nemoc projevila tak, že viditelně nestíhal a za chvíli si musel pomoci opět nedovoleně. Domácí se dožadovali druhé žluté, ale sudí projevil cit pro hru a přehled, jelikož za faulujícím Hanzem byl ještě další náš obránce - Pytlos. Domácí tak zahrozili z dalšího trestného kopu a trenér Dan následně eliminoval možnost vyloučení rychlým střídáním Hanze za Máru. Mára se hned předvedl několika dobrými přihrávkami a v zápase se "chytil". To bylo důležité, protože jsme ke konci poločasu začínali mít víc ze hry. Bohužel právě v ten okamžik přišla chyba obrany. Konkrétně Ondra si zpracovával balon tak nešikovně, že se k němu dostal jinak v ofsidu stojící Pavel Mach. Ten si se zakončením bravurně poradil, i když se mu Miki snažil vše ztížit dobrým vyběhnutím. Bohužel lob domácího kapitána skončil v naší síti - 1:0. Do půle se již nic zásadního neudálo a tak domácí ve vyrovnaném zápase šťastně vedli.

Do druhé půle jsme šli jednoznačně s tím, že v poli nejsme horší a když zlepšíme finální fázi, tak prostě musíme zápas otočit. Odhodlání zvítězit ale bylo oboustranné. Sice jsme měli na začátku druhé půle balon více pod kontrolou my, ale hrozili domácí. Miki ale potvrzoval své kvality a držel těsný stav. V poli se začalo přitvrzovat a hlavně Furry cítí domácí kopačky ještě teď. V 54. minutě se do pozice totožné s tou gólovou z první půle dostal Patrik. I řešení zvolil totožné - lob. Jeho provedení ale kvalit Machových nedosáhlo a balon skončil těsně vedle Kokoškovy brány. Po Márově faulu skončil trestňák domácích na naší pevné zdi. Po hodině hry pálil Patrik z úhlu, ale Kokoška opět dobře zasáhl a Tom na dorážku nedosáhl. Jirkův parádní kličkovaná skončila bohužel střelou nad a Vítkova rána v 70. minutě trefila stejné místo. Další Jirkovu střelu Kokoška jen vyrazil, Danova dorážka šla ale opět do golmana domácích. V těchto chvílích již domácí na hru směrem dopředu prakticky rezignovali. V 73 minutě pálil Tom, Kokoška balon jen líznul konečky prstů a dobíhající ( asi Patrik ) vsítil. Naši radost ale po několika vteřinách, kdy si patrně celou akci v hlavě přehrával ( nebo se nechal zviklad křikem domácích ) zvedl lajnový sudí praporek a branka nebyla uznána. To nás ale nezlomilo. Hned o tři minuty později poslal do vápna cent Patrik a Ondra hlavou tentokrát nedal Kokoškovi žádnou šanci - 1:1. V 77. minutě prosvištěl nad domácí bránou Jirkův trestňák. Deset minut před koncem vymíchal celou levou stranu domácích Tomáš, jehož zpětnou přihrávku uklidil na místo určení notně pokopaný Furry, pro kterého to byla obrovská satisfakce - 1:2. Domácí, kteří se za poslední čtvrthodinu k ohrožení naší brány prakticky nedostali tak museli nalézt síly na závěrečný nápor a pokusit se alespoň o srovnání stavu. My se nadále snažili držet míč a nedávali jsme domácím šanci na ohrožení Mikiho brány. V poslední minutě jsme u lajny hráli balon od Jirky na Berryho tak dlouho dozadu, až skončil u Vítka. Ten chtěl hrát na střed na úplně volného Pytlose. Střídající Bórik ale měl dost sil na forčekink, Vítkovu přihrávku vystihnul a po přistrčení balonu do lepší pozice nebyl pro něj problém skórovat - 2:2. V 92. minutě jsme měli ještě šanci na strhnutí vítězství na naši stranu, ale Dan se po trestňáku trefil z bízka jen těsně vedle domácí brány.

Zápas tedy skončil dělbou bodů a o prémiový bodík se šlo již za velmi špatné viditelnosti na penalty. Začínal Furry a na Kokošku si nepřišel, když ten jeho střelu vyrazil do břevna a odtud putoval míč do pole. Domácí Adam Brýla proměnil a tak se Chrástečtí ujali se vedení. Domácí golman uspěl i proti Jirkovi a domácí se tak po dvou sériích ujali dvoubrankového vedení. "Malesický" snajpr Dan konečně našel na Kokošku recept a snížil, Mirek Brýla ale udržel domácím stále luxusní náskok. Pytlos se trefil zkušeně do levého horního rohu ale domácí měli první mečbol. Prudká rána ale skončila nad Mikiho bránou a my i dále žili. Patrik se nemýlil a srovnal na 3:3. Zkušený Ranc ale situaci zvládnul, i když si Miki na balon sáhnul a zajistil tak domácím dva body. Na nás zbyl z parkticky vyhraného zápasu bod jeden.

Bod z venkovního hřiště je plusový, to ano. Ale se soupeřem, který proti nám tentokrát nastoupil, jsme měli podle našich představ jednoznačně vyhrát. A to soupeře nikterak nepodceňuji, nebo domácím neupírám nespornou kvalitu. Bohužel děláme obrovské chyby a navíc se nám hlavně v první půli vůbec nedařila přehodová fáze hry. Když jsme tohle ve druhém poločase zlepšili - což je pozitivní, že jsme dokázali - najednou jsme domácí přehrávali, byli jsme lepší a skóre po zásluze otočili. Bohužel dvěma chybama stoperů, když ta druhá ale vyplynula i z předchozího netaktického hraní, jsme darovali soupeři dva góly. My se na své branky strašně nadřeme a proto zatím nevítězíme. Remíza je pro nás po průběhu zápasu, tak jak byl, ztrátou, kterou se pokusíme eliminovat v příštím domácím zápasem s Vochovem, který je zatím stoprocentní. 

Ještě hůř, než my dopadl tentokrát doma Smíchov, který neudržel poločasové vedení 2:1 a dvoubrankový náskok 3:1 dvacet minut před koncem. V posledních třech minutách dostal Smíchov dva góly a doma prohrál. Zklamáním jsou dosavadní výledky Lhoty ( 0 bodů a skóre celkem 0:15 ). Vypadá to, že v zápasech Prazdroje bude padat spousta branek - minule 9, teď dokonce 13 fíků!!!

2. kolo

domácí hosté skóre pzn.
Spartak Chrást  Tornádo Hradiště  2 : 2 p.k. 4:3
SOKOL Druztová  RAPID PLZEŇ B  0 : 0 p.k. 4:1
FK Dýšina  Prazdroj Plzeň  8 : 5  
SMÍCHOV PLZEŇ  FC Chotíkov B  3 : 4  
TJ Zruč B  Sokol Lhota B  6 : 0  
SK VOCHOV  UNION Plzeň  1 : 0  
Plzeň - Černice B  Plzeň - Litice  1 : 2  

Tabulka celková

Rk. Družstvo Záp. + 0 - Skóre Body P+ P-
1 Plzeň - Litice 2 2 0 0 5:2 6 0 0
2 SK VOCHOV 2 2 0 0 3:1 6 0 0
3 FK Dýšina 2 2 0 0 10:8 5 1 0
4 FC Chotíkov B 2 1 0 1 6:5 4 0 1
5 Prazdroj Plzeň 2 1 0 1 15:8 3 0 0
6 SMÍCHOV PLZEŇ 2 1 0 1 10:5 3 0 0
7 TJ Zruč B 2 1 0 1 7:2 3 0 0
8 UNION Plzeň 2 1 0 1 3:2 3 0 0
9 Plzeň - Černice B 2 1 0 1 3:3 3 0 0
10 Spartak Chrást 2 1 0 1 3:5 2 1 0
11 SOKOL Druztová 2 1 0 1 1:3 2 1 0
12 RAPID PLZEŇ B 2 0 0 2 1:2 1 0 1
13 Tornádo Hradiště 2 0 0 2 3:9 1 0 1
14 Sokol Lhota B 2 0 0 2 0:15 0 0 0

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tomáš1 | 06.09.2018 15:28
Zajdo, díky za pozitivní koment. ale musím tě trošku poopravit - ten gól nebyl smolnej
Osobní profil zajoch | 03.09.2018 15:40
Gratulace k prvnímu bodu (co by za něj Dukla v lize po 7.kolech dala), škoda smolného gólu na konci Držím palce proti Vochovu !!

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz