Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2018-2019

HRADIŠTĚ - ČERNICE

publikováno 23.09.2018 (aktualizováno 27.09.2018)

Tornádo přesilovku zvládlo.

další úspěch hráče Tornáda - Vali se stal hráčem kola

GRATULUJEME

podrobnosti v aktualitě

 

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SOKOL ČERNICE „B“ 

6 : 0 ( 2 : 0 ) 

SESTAVA: 

PETR BEJČEK 

ONDŘEJ PYTLÍK          VÍT PIKHART 

JAKUB ŽENÍŠEK                                                          MARTIN VALEČEK 

( 46´MAREK DRAHOŇOVSKÝ ) 

JIŘÍ NĚMEČEK         MARTIN FURÁR 

DAN ČERVENÝ                                                                PATRIK KOČÍ 

( 75´ JAN RUCKÝ ) 

JAN BIHARY             VÁCLAV KRUŠINA 

V pátém kole jsme na domácím hřišti přivítali tradičního soupeře – mužstvo Černic. Hosté dorazili jen s desíti hráči, přesto byl jejich výkon především v prvním poločase velmi dobrý a rozhodnuto předem rozhodně nic nebylo. Proti soupeři, který zaleze a hraje jen na brejky se vždy a každému hraje velmi špatně. Naštěstí jsme přesilovku zvládli a tak si do tabulky připisujeme nejen tři body, ale opět i slušnou porci branek a Bejk první letošní čisté konto.

Zápas jsme začali velmi vlažně a již ve třetí minutě vyrobil slabou přihrávkou Pytlos soupeřovu šanci. Výtečně se ale za spoluhráče vrátil Vali a šanci čistě zmařil. Z protiútoku mohl jít Bihy sám na Anderse, ale balon pořádně nezpracoval. Danův lob pak skončil nad černickou bránou. Valiho hlavička po rohu byla první střelou, která se vešla mezi tři tyče, ale byla slabá a Anders neměl problém ji zlikvidovat. Černice pak opět zahrozili z brejku, Vali se skvěle vrátil a nedovolil Vlkovi odcentrovat. Vencova střela po pěkné akci v 15. minutě také cíl minula, stejně jako další Valiho hlavička o tři minuty později. Ve 22. minutě ukličkoval na hranici vápna Vašek tři protihráče, jeho následnou střelu parádně Anders vyrazil. Bejk skvěle zasáhl po pětadvaceti minutách hry, když hosté opět zahrozili rychlou akcí po křídle. Petr byl u své pravé tyče včas. O dvě minuty později byl u středového kruhu faulován Furry. Centr do vápna se třikrát ve skrumáži odrazil, až si jej našel Bihy a nechytatelnou ranou otevřel skóre – 1:0. Z dalšího trestňáku na Patrikův centr jen těsně nedosáhl Furry a míč jen lehce líznul. Ve 42. minutě parádně ve středu hřiště prostrčil parádně Jirka míč na Vaška a ten se i ve svém třetím zápase za Tornádo trefil – 2:0. Těsně před půlí ještě nebezpečně vypálil Jirka, rychlý kontr Černic pak zlikvidoval Bejk výtečným vyběhnutím. O půli Valiho, který skoro tři týdny nekopal do balonu a přesto byl směrem dozadu výborný a v útoku měl dvě nebezpečné hlavičky, vystřídal Mára s cílem zlepšit rozehrávku, která se Valimu příliš nedařila. 

Hned v samém úvodu druhého poločasu měl dvě tutovky Dan. Obě střely ale skončili na těle Anderse. Ve 48. minutě dal Bihy gól, pro předcházející ofide ale nebyl uznán. O minutu později vybojoval dobrým napadáním rozehrávky hostí autové vhazování Patrik. Rychle aut vhodil na výtečně nabíhajícího Furryho. Ten zatáhl balon do vápna a předložil před odkrytou bránu Danovi. Opuštěnou bránu už Dan trefil a my vedli 3:0. Patrikův centr pak hlavou špatně trefil Bihy. Hosté pak v dobré pozici pálili nad Bejkovu bránu. V 65. minutě byl faulován Patrik. Sám se ujal centru, který tentokrát už Bihy hlavou trefil nechytatelně – 4:0. Další z mnohých faulů pak udělali hosté na Jirku. Jeho tvrdou ránu schytala zeď, Vítkova dorážka pak skončila v Andersových rukavicích. V 69. minutě při obranném zákroku trefil míč Pytlosovu ruku a hosté měli dobrou pozici z trestného kopu. Mára dobře zasáhl a hosté kopali roh. Z něj ale nic nevytěžili. V 71. minutě byl faulován Patrik. Protože k zákroku došlo ve vápně, nařídil sudí penaltu. Té se ujal tradiční exekutor – Furry a nedal Andersovi žádnou šanci – 5:0. Černice se pak dostali ještě k dalšímu rohovému kopu, ale obrana i s Bejkem pracovala dobře. V 76. minutě mohl Bihy zkompletovat hattrick. Sám před golmanem hostí ale neuspěl a vybíhajícího Anderse trefil. Za další čtyři minuty ale JB7 uspěl. Přetažený centr vrátil před bránu Hanz a Bihy opět hlavou završil skóre zápasu – 6:0. Hanz sice ještě zkoušel pálit z ostrého úhlu, golmana hostí ale na švestkách nenachytal. Asi poslední akcí, která stojí za zmínku byl závar, kdy pálil Jirka, Anders míč vyrazil. Hanzovu dorážku také a Furryho šajtle minula horní roh černické brány jen těsně. 

Nad nepříjemným soupeřem jsme tedy zvítězili 6:0. Na jednu stranu je to slušný výsledek, je ale potřeba přihlédnout k tomu, že hosté hráli celý zápas v desíti lidech. V první půli, když ještě měli dostatek sil, nebyla na našem malém hřišti početní převaha příliš patrná, ve druhém poločase se tým držel trenérových rad a skóre postupně narůstalo. Skvělá je i nula na straně obrany, která včetně Bejka pracovala velmi dobře. Drobné chyby vyplývající ze snahy o konstruktivní hru se sice vloudily, ale vždy zde byl ještě někdo další, kdo spoluhráčovu chybu napravil. Hattrickem se tentokrát blýsknul Bihy, a to ještě další tři výborné příležitosti promarnil. Doufejme, že jsme si nějaký střelecký prach nechali i na příští zápas, který sehrajeme v Liticích. Ty letos prvně ztratily a jsou před námi o pouhé dva body. Postupně se po výsledkově nevydařeném začátku soutěže dostáváme tam, kde bychom chtěli být a v příštím zápase to budeme chtít potvrdit.

5. kolo

domácí hosté skóre pozn.
Tornádo Hradiště Plzeň - Černice B 6 : 0  
FK Dýšina SMÍCHOV PLZEŇ 4 : 4 p.k. 7:8
UNION Plzeň  Plzeň - Litice  3 : 2  
Prazdroj Plzeň  SK VOCHOV  1 : 0  
RAPID PLZEŇ B TJ Zruč B 1 : 4  
Sokol Lhota B  Spartak Chrást 2 : 1  
FC Chotíkov B SOKOL Druztová 3 : 1  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tomáš1 | 25.09.2018 9:57
Ale zpátečku měl mergl výbornou, tu nešteluj
Navíc Mercedes v sestavě kola!!! Hmmm slušný
Osobní profil Kubrt Jr. | 24.09.2018 13:23
Co se dá dělat, Mercedes byl před technickou tak vydržel jen poločas

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz