Úvod » Aktuality

rozhovor s hráčem 5. kola

publikováno 30.09.2018

Valiho rozhovor ze sereveru Fotbal u nás.


rozhovor si můžete v originále přečíst na stránce:

https://fotbalunas.cz/rozhovor/6410/chceme-pedvdt-takov-vkony-abychom-byli-spokojen-a-mli-veselou-dokopnou-k-hradisk-martin-valeek/

 

Gratuluji k vítězství v anketě. Co říkáte na to, že Vás čtenáři zvolili?

Díky, samozřejmě z toho mám radost, protože jsem fanouškem vašich stránek a poprvé jsem byl zařazen do sestavy kola. Navíc se z toho vyklubalo hned vítězství, které určitě odnesu zaplacením rundiček. :-)


Utkání, za které jste byl zvolen, jste sehráli proti béčku Černic. Jak byste ten zápas zhodnotil?

Tak osobně mám zápasy s Černicemi posazené hodně vysoko. Přece jenom je to derby a zápasy podle toho vypadají. Rivalita je tam velká a tak tomu bylo i tentokrát. Trenér nám dal před zápasem nějaké taktické pokyny a my to pak zvládli jako tým. Všichni kluci odvedli super práci a nikdo nic nevypustil. Jak povídám, porazit Černičky je vždy o trošku víc. Nemusím asi ani konstatovat, že v zápasovém tempu jsme pokračovali celý večer. :-)


Černice přijely pouze s deseti hráči. Jak těžké je se naplno koncentrovat, když vidíte, že soupeř dorazil takto oslaben?

Tak náš domácí pažit, to je velmi specifické hřiště a rozdíl jednoho hráče se zde dost ztrácí. Samozřejmě hrát proti oslabenému soupeří je složité, je více zatažený, obrana konsolidovaná a snaží se hrát na rychlé „brejky“. Jediný recept je představovat si, že hrajete 11 na 11. Podle mě mohly Černice dohrávat i v menším počtu. Rozhodčí byl v tomto ohledu dost benevolentní.


Jak je uvedeno v reportu na klubovém webu, tak jste před utkáním téměř tři týdny nekopal do balónu. Co Vás vyřadilo ze hry?

Bohužel jsem byl pracovně v zahraničí a nemohl absolvovat tréninky ani zápas proti Druztové. O to větší jsem měl radost, když mě trenér jmenoval v základní 11.


Po pomalejším rozjezdu začínáte stoupat tabulkou. Jaké jsou cíle klubu pro tuto sezónu?

Bylo by velice pěkné překonat loňskou sezónu, která se nám velmi povedla. Konkrétní cíle jsou jednoznačné. Předvádět takové výkony, abychom byli spokojení a měli veselou dokopnou. Jak podzimní, tak na konci sezóny.


O víkendu jedete do Litic. Jak se na utkání těšíte a co od něho očekáváte?

Těším se moc a snad i zbytek týmu. Litice jsou silný soupeř a každý rok hrají v horní půlce. Mají zkušené fotbalisty, kteří prošli celkem zvučnými plzeňskými kluby, např. Kovařík nebo Vacek. Samozřejmě chci uspět a odvézt 3 body. Vím, že tým na to má, ale ukáže se až na hřišti.


Prozraďte, kdo je v kabině největší vtipálek, kdo to dokáže nejvíce rozjet na pozápasových posezeních, či kdo chodí všude pozdě?

Vtipálek je naprosto jednoznačně Dan Červený, ten chrlí jednu hlášku za druhou, na všechno má okamžitě odpověď a opravdu se s ním nenudíte. Takový hradišťský Pavel Horváth, jen ty proporce lehce nesedí. :-) A co se týče lidí, co chodí pozdě, tak těch je dost. Notoričtí opozdilci, alespoň vydatně krmí prasátko, takže to nikomu nevadí.


Váš oblíbený klub/hráč?

Můj oblíbený klub je Newcastle United, fandím mu už řadu let a doufám, že se vrátí doba Alana Shearera, protože tenhle tradiční anglický klub by si to zasloužil. Na pomyslném druhém místě je pak Liverpool, kterým mě naočkoval kamarád Venca, asi jako všechny ve svém okolí. :-)


Jaké jsou vaše koníčky? Co ve volném čase rád děláte?

Odmalička hraji hokej, posledních pár let už jen rekreačně. Miluji cestování a pokud mám čas od školy, fotbalu a hokeje, vyrazím na výlet. Když je míň času, tak po Česku, když více, mrknu do světa.

 

rozhovor převzat ze serveru fotbal u nás, autor Martin Augustin

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery