Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2018-2019

TORNÁDO : ZRUČ "B"

publikováno 21.10.2018 (aktualizováno 25.10.2018)

V asi nejlepším zápase podzimu jsme porazili velmi kvalitního soupeře

I přes výpravu značné části Tornáda do Madridu skončil v anketě o hráče kola Pytlos na krásném třetím místě!!!

!!! GRATULUJEME !!!

V sestavě kola byl i Furry, ten se ale na přední příčky neprosadil. 

 

TORNÁDO HRADIŠTĚ : ZRUČ "B"

3 : 1 ( 1 : 0 )

SESTAVA

PETR BEJČEK

ONDRA PYTLÍK    VÍTEK PIKHART

KUBA ŽENÍŠEK                                                   MARTIN VALEČEK

JIRKA NĚMEČEK     MARTIN FURÁR

DAN ČERVENÝ                                                             PATRIK KOČÍ

( 76´ HONZA RUCKÝ ) 

VAŠEK KRUŠINA    JAN BIHARY

( 67´ TOMÁŠ BERÁNEK )

 

K přímému souboji o čelní příčky tabulky přijel na deštěm řádně zkropený trávník Tornáda soupeř ze Zruče, který v předchozím kole daroval bod Chrástu a nyní si chtěl spravit chuť. My v minulém zápase prohráli po ne zrovna dobrém výkonu na Unionu a naše touha po vítězství tak nebyla o nic menší. Hosté dorazili v plné sestavě i s pár posilami z "A" týmu, který jim hrál až v neděli. Kluci se tak přijeli do Hradiště lehce rozehřát. My se vrátili k osvědčené sestavě, lavička tentokrát zbyla na Toma, Máru a na Hanze, který se dal během týdne dokupy. V pátek mu doktoři vytáhli z obočí všechny tři štychy, které si odnesl z předchozího zápasu. Ale se zarputilostí sobě vlastní byl Hanz v plné síle a odhodlání odvést v zápase maximum. Nakonec se na hřiště dostal a výkon předvedl opravdu dobrý. Ale pojďme od začátku.

Pytlos vyhrál los a tak jsme začínali tradičně "do kopce". Hosté začali velmi zostra. Žádné oťukávání. Vysoký presing, spousta běhání, rychlé akce a důraz v soubojích. To bylo to, s čím hosté přijeli. My se tomuto stylu rychle a dobře přizpůsobili a tak bylo na hřišti stále co sledovat. Již ve třetí minutě vyběhl Bejk mimo vápno a ukopl balon Huclovi, který šel do nebezpečného brejku. Na druhé straně si první ránu směrem k Zachově bráně připsal Furry, když z trestňáku napálil balon těsně vedle jeho brány. Pěknou akci pak načal Kuba, když rychle vhodil aut na Vaška, který předložil Danovi, který v dobré pozici hostující bránu minul. Vašek pak u lajny "udělal" beka soupeře a jeho centr Bihy nasměřoval jen do bránícího hráče. Z následného rohu byl pořádný závar, ale naše střela do tyče byla stejně z ofsidového postavení, takže ani případný zásah by neplatil. Hosté byli v poli o něco málo lepší a Sperl pálil po závaru na druhé straně nad. O chvíli později jeho střelu Bejk bezpečně schoval v náruči. Vašek pak po Patrikově centru v dobré pozici promáchnul balon, protože ani nečekal, že se k němu přes obránce dostane. Po dalším Patrikově centru se Pytlos hlavou teprve zastřeloval, ani Furry pak po rohu neuspěl. Hosté z brejkové situace trefili po Bejkově lehké teči tyč, ani po rohu se jim branku přesněji trefit nepovedlo. Na druhé straně na dobrý roh naskočil Vali, ale branka stále nepadla. Ve 40. minutě velmi aktivní Hucl opět vyzkoušel Bejka, ale ten byl spolehlivý. Ve 42. minutě rozehrál Patrik překvapivě trestňák po zemi do vápna na nabíhajícího Vaška, kterého hostující bek Musil nešikovně fauloval a sudí Hodek nezaváhal ani vteřinu. K nařízené penaltě se postavil Furry, který střelou po zemi nedal Zachovi sebemenší šanci a my se ujali vedení - 1:0. Hosté ještě na konci půle zatlačili, ale jak trestňák, po Pytlosově faulu, tak následující roh obrana výtečně zvládla. V poslední minutě Bejk nadvakrát zneškodnil další nebezpečnou střelu hostí i s pokusem o dorážku.

Půli jsme tak vyhráli nejtěsnějším rozdílem a šlo se na poločasovou poradu. My chtěli hrát stále stejně, dobře bránit, dobře rozehrávat, přidat další zásahy za Zachova záda a pokud možno neinkasovat. Parádní fotbal a vysoké tempo z první půle na začátku druhé ještě gradovalo. Hosté se řádně nabudili a tak musel Pytlos předvést hned v úvodu výtečný zákrok. Ten bravurně zvládnul a navíc vyslal do útoku Bihyho, který přesným centrem hledal Patrika. Před ním zase dobře zasáhl hostující bek. Další roh hostí skončil hlavičkou těsně vedle. V 50. minutě se u lajny hosté dopustili faulu. Patrik balon poslal do vápna tak pěkně, že nabíhající Pytlos hlavičkou neměl problém podruhé překonat Zacha - 2:0. Po pěkné kombinaci pak zakončoval Furry nad bránu. Hosté se v 55. minutě dostali do brejku, když Zručský Vali pláchnul jedinkrát v zápase tomu našemu Valimu. Nacentroval a když už se zdálo, že se míč Sperlovi zamotal mezi nohy, vykouzlil hostující útočník lehký oblouček přes padajícího Bejka a snížil - 2:1. Hosté se snažli vyrovnat, my ale jejich branku ohrožolavi pravidelně také. Vítek hlavičkoval po dalším rohu jen těsně vedle, Danův trestňák skončil nad. V 61. minutě se vyznamenal hostující golman, který konečky prstů vytáhl Vaškovu gólovou střelu. I Bejk na druhé straně se nenechal zahanbit a několikrát zachránil Tornádo před vyrovnáním. V 74. minutě vyhodil parádně Bejk na Bihyho, který dal Tomovi, který z očí do očí proti Zachovi neuspěl, když jeho lob skončil vedle brány. Stejně se vedlo o chvilku později i Patrikovi, který pro změnu terfil vybíhajícího golmana hostí a v 80. minutě opět Tomovi, který napálil balon přímo do Zachova obličeje. Po krátkém přerušení se mohlo pokračovat a zápas opravdu gradoval. Hosté nacentrovali do vápna, kde ve skrumáži fauloval Tom a sudí nařídil penaltu i na druhé straně. Míč si po krátkých dohadech vzal Hucl, i když trenér vyzýval kapitána Trnku. Ten se ale necítil a tak zbyla exekuce právě na zkušeného Hucla. Ten trefil prudkou ranou stranu, kam se vrhnul Bejk. Naštěstí šla rána příliš vysoko, míč orazítkoval břevno a odrazil se do pole. Místo vyrovnání tak mohl o chvíli později předvést útočníkům Furry, jak se zachovat sám před golmanem. Míč napálil tvrdě z otočky zcela mimo Zachův dosah a zápas tak definitivně rozhodnul - 3:1. Hosté to ještě nezabalili, ale žádnou další loženku si již přes dobře hrající Tornádo nevypracovali.

Velmi dobrý, rychlý a bojovný zápas jsme tedy vyhráli 3:1, v tabulce jsme se udrželi na dohled čelu a po nevydařeném vystoupení na Unionu jsme si řádně spravili chuť. Dokázali jsme si, že nám bojovnost a kvalitní hra nejsou cizí a vítězství v jinak vyrovnaném zápase jsme získali vlastním přičiměním. Za výtečný zápas se nemenší měrou zasloužili i hosté. Kdyby se jim podařilo deset minut před koncem z penalty vyrovnat, byl by zápas určitě ještě zcela otevřený na obě strany. Za týden nás čeká opět doma Chotíkov, který si jako nováček vede velice dobře a pohybuje se v silném středu tabulky. Rozhodně nesmíme nic podcenit a na soupeře se musíme řádne nachystat. K dobré náladě určitě přispěje i zájezd velké části mančaftu do Madridu na zápas kolegů z Viktorky s místním Realem. Kluci, zdravím do Madridu a HALA VIKTORKA:-)  

9. kolo

FK Dýšina :  Plzeň - Černice B   4 : 1  
Tornádo Hradiště :  TJ Zruč B   3 : 1  
Spartak Chrást :  SK VOCHOV   4 : 3  
Prazdroj Plzeň :  RAPID PLZEŇ B   0 : 0  p.k.4 : 2  
SMÍCHOV PLZEŇ :  SOKOL Druztová   10 : 0  
Sokol Lhota B :  Plzeň - Litice   0 : 3  
FC Chotíkov B :  UNION Plzeň   2 : 2  p.k.:4:3

Tabulka celková

1 FK Dýšina                38:20    21 
2 SMÍCHOV PLZEŇ   44:16    20
3 Plzeň - Litice           30:15   20
4 Tornádo Hradiště    33:23    18
5 Prazdroj Plzeň        26:22    16
6 UNION Plzeň          21:19    16
7 TJ Zruč B                25:16    15
8 FC Chotíkov B        17:21    14 
9 SK VOCHOV          19:21    13 
10 Plzeň - Černice B   15:23    12 
11 Spartak Chrást       12:22      7 
12 Sokol Lhota B           9:36      7
13 RAPID PLZEŇ B    12:19      6 
14 SOKOL Druztová   10:38      4 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz