Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2018-2019

TORNÁDO : CHOTÍKOV "B"

publikováno 28.10.2018 (aktualizováno 01.11.2018)

velmi dobrý výkon stačil na tříbrankové vítezství nad Chotíkovem

DOUBLE TORNÁDA V SESTAVĚ KOLA

Hráčem 10. kola se stal Furry, druhý skončil Bihy - oba zástupci Tornáda Hradiště. Třetí místo získal Adam Hořánek z Unionu

Všem "medajlistům" GRATULUJEME

 

 

TORNÁDO HRADIŠTĚ : CHOTÍKOV "B"

3 : 0 ( 2 : 0 )

 

sestava:

PETR BEJČEK

ONDRA PYTLÍK    VÍTEK PIKHART

KUBA ŽENÍŠEK                                           MARTIN VALEČEK

JIRKA NĚMEČEK     MARTIN FURÁR

MARTIN BERÁNEK                                          PATRIK KOČÍ

( 70´FILIP ŠPERL )

TOMÁŠ BERÁNEK     JAN BIHARY

( 80´ MAREK DRAHOŇOVSKÝ )  ( 80´ JAN RUCKÝ )

V desátém kole dorazil do Hradiště nováček soutěže z Chotíkova. Na jaře jsme se s tímto týmem potkali v poháru a na jeho hřišti jsme jej porazili. To jsme chtěli i tentokrát, jelikož jsme hráli druhý domácí zápas po sobě a bodový zisk z domácího hřiště je základem. Danovi chyběl ze základní sestavy Dan Červený a Vašek Krušina, jinak byla sestava prakticky totožná s předchozím zápasem. Soupeř dorazil s přesně jedenácti hráči, ale rozhodně ne bez ambicí na bodový zisk. Tomu podřídili svoji taktiku, kdy pečlivě a velmi dobře bránili a chodili do ohromně nebezpečných protiútoků. My se snažli spíše kombinovat, do jejich zahuštěné obrany se dostávat dobrým pohybem a dobrou rozehrávkou ze zadních pozic a především aktivní hrou zálohy.

Již ve druhé minutě se do dobré pozice dostával Martin Beránek, ale místo zakončení volil přihrávku, kterou obrana Chotíkova odvrátila na roh. Z dalšího rohu pak Bihy hlavou bránu ohrozil a další roh zkusil Patrik zatočit přímo do brány. Krásl v bráně Chotíkova byl ale pozorný a míč do sítě nepustil. Po deseti minutách zahrávali dvojici rohů i hosté, ale šanci si nevytvořili. Bihyho centr pak Krásl sebral těsně před dobíhajícím Furrym. Patrikovo přenesení hry pak poskytlo Bihymu šanci jít na bránu, ale jeho střelu golman hostí opět vytěsnil na roh. Pytlosova střela z otočky pak opět prověřila pozornost Krásla a z následného rohu hlavičkoval Vali vedle. Hosté odpověděli stoprocentní šancí Kuby Břízy, který se ocitl sám před Bejkem po centru z půlky hřiště. Bejk dobře vyběhl a Břízova střela naši bránu naštěstí těsně minula. Následovala série našich střel, které trefili stejné místo - síť nad bránou. Postupně pálili Bihy, Páťa a Jirka, který jinak ve středu hřiště svedl nespočet soubojů, které vesměs vyhrával a z toho pramenily i naše další možnosti. Nad bránou skončila i Furryho hlavička po Tomově centru. Když jsme konečně ve 33. minutě trefili Tomem bránu, stál v ní pozorný Krásl, který balon vyrazil a dorážející Bihy byl v ofsidu. Stejně ale šanci neproměnil. Další Patrikův roh usměrnil těsně vedle brány opět hlavou Bihy. Ve 39. minutě jsme kopali roh z druhé strany a bratrská spolupráce byla úspěšná. Na Martinův centr naskočil Tomáš, míč tak prodloužil až k Furrymu, který si na zadní tyči věděl rady - 1:0. Další pokus Martina Beryho Krásl zlikvidival. Na Bihyho aktivní napadání ale reagovala hostující obrana chybou a JB7 zdvojnásobil ve 44. minutě naše poločasové vedení - 2:0.

Poločas jsme tedy vyhráli 2:0, ale i hosté byli nebezpeční. Na to jsme si museli dát pozor, neztrácet zbytečně balony a nepouštět je tak do rychlých brejků, které vedli hlavně Kastl s Ježkem. A byl to právě kapitán hostů Ježek, který se ve 48. minutě dostal po rohu k nebezpečné střele. Bejk byl u své pravé tyče právě včas a balon parádně čapnul. Dobré zákroky pak musel proti Bihymu vytáhnout i Krásl na druhé straně. Nejprve zlikvidoval jeho hlavičku po Patrikově rohu, pak proti němu vyběhl při Jirkově parádní přihrávce a Honza jej trefil přímo do hlavy. Naštěstí byl po chvilce v pořádku a mohl pokračovat. Pak Bihyho akrobatické zakončení skončilo nad bránou. V obraně musel zasahovat výtečně Pytlos a další brejk soupeře zlikvidoval skvělým vyběhnutím Bejk, který v 74. minutě zkrotil i centr do vápna směřující na volného Oulíka. Na druhé straně trefil Patrik Krásla při dalším našem brejku. V 83. minutě vhodil dlouhý aut Patrik. Ve vápně našel obranou zcela zapomenutého Furryho, který se opět nemýlil a střelou po zemi k tyči nedal Kráslovi žádnou šanci k úspěšnému zásahu - 3:0. Na konci zápasu se mohli do střelecké listiny zapsat i střídající Hanz a Filip. Hanz ale trefil ve velké šanci po pěkné kombinaci Krásla a Filip nahrávku nedostal. V úplně poslední minutě zápasu se po výkopu dostal do našeho vápna jeden na jednoho Kastl, uvolnil se přes Žendu, ale jeho ránu Bejk chytil. Sudí už nenechal našeho golmana ani rozehrát a zápas ukončil.

Chotíkov se prezentoval velice dobrou obranou a rychlými protiútoky. Naše obrana v čele s Bejkem pracovala výtečně a nula na kontě obdržených branek je velice cenná. Soupeř rozhodně nebyl bezzubý a výsledek je prací právě poctivé obrany celého mančaftu. Hosté i jejich golman potvrdili, proč dostali za deset kol jen o jednu branku víc, než my. Šancí jsme si i proti takto dobré obraně vypracovali dostatek, produktivita v jejich proměňování by mohla být lepší. Ale nebuďme neskromní. Zápas rozhodla kvalita uprostřed hřiště, kde výborně zahrál Jirka, který vybojoval spoustu balonů, rozdal dobré přihrávky a prakticky neztratil balon. Vedle něj druhý "střeďák" Furry, který skóre otevřel a uzavřel. Dostal se tak v tabulce střelců předstihnul Vaška Krušinu, který místo zápasu absolvoval turnaj s mladými Vikroriány, které trénuje. Je příjemné mít v tabulce kanonýrů dva hráče na čelných postech. Furry se dělí o třetí místo s Patrikem Matulou, Krůša je na páté pozici. Oba budou mít šanci na další zásahy příští týden na hřišti dalšího nováčka soutěže - Prazdroje. Na pěkné hřiště se moc těšíme. V zápasech Prazdroje obyčejně padá dost branek na obou stranách. Soupeře, kterému se především na začátku soutěže velmi dařilo, proto nesmíme podcenit a své šance musíme proměňovat. Prazdroj má velmi dobrý mančaft, mají zkušené hráče a mladé naděje. V bodový zisk ale pevně věříme.

I díky nesehranému nedělnímu zápasu Černic a Smíchova jsme na druhém místě. Smíchov v případě bodového zisku půlde před nás, ale i třetí flek je super!!!!

 

10. kolo

Tornádo Hradiště :  FC Chotíkov B   3 : 0   
Plzeň - Litice :  FK Dýšina   0 : 2   
SOKOL Druztová :  Spartak Chrást   0 : 1   
TJ Zruč B :  SK VOCHOV   2 : 2  (PK:3:4)   
UNION Plzeň :  Prazdroj Plzeň   7 : 3   
RAPID PLZEŇ B :  Sokol Lhota B   1 : 0   
Plzeň - Černice B :  SMÍCHOV PLZEŇ     zápas nebyl sehrán  

Tabulka celková

1 FK Dýšina                40:20     24 
2 Tornádo Hradiště  36:23      21 
3 SMÍCHOV PLZEŇ   44:16     20 
4 Plzeň - Litice          30:17      20 
5 UNION Plzeň         28:22      19 
6 TJ Zruč B               27:18      16 
7 Prazdroj Plzeň        29:29     16 
8 SK VOCHOV          21:23     15 
9 FC Chotíkov B        17:24     14 
10 Plzeň - Černice B   15:23    12
11 Spartak Chrást       13:22    10 
12 RAPID PLZEŇ B    13:19     9  
13 Sokol Lhota B          9:36      7   
14 SOKOL Druztová   10:39     4 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil tomáš1 | 30.10.2018 9:29
Tak Furry a Bihy
Osobní profil Víťa P. | 29.10.2018 16:26
Tipuji, že v nominaci na sestavu kola budou oba naši "střeďáci" a Bejk
Osobní profil dan8 | 29.10.2018 10:09
paráda
Osobní profil tomáš1 | 29.10.2018 9:29
včerejší nářez v Barceloně mě přinutil se podívat na tabulku tamní pralesní ligy. A koukám, že Tornádo by tam se svým ziskem 21bodů po 10ti kolech bylo ve vedení společně s Barcou. A jak by tomu bylo jinde? V Itálii bychom byli třetí za Juve a Neapolí, v Anglii "až" pátí a v Německu, kde mají odehráno o kolo méně, bychom byli na úrovni Bayernu na druhé pozici.
takže Tornádo by se ve světe rozhodně neztratilo !

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery