Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2018-2019

UNION ( SPARTA ) PLZEŇ - TORNÁDO HRADIŠTĚ

publikováno 08.05.2019 (aktualizováno 12.05.2019)

druhé finále v řadě se nekoná.......

UNION : TORNÁDO HRADIŠTĚ


2 : 0 ( 1 : 0 )

sestava Tornáda:

PETR BEJČEK

MARTIN VALEČEK   DAN ČERVENÝ

VAŠEK KRUŠINA                                        KAREL DENDIS

JIRKA NĚMEČEK      VÍTEK PIKHART

TOMÁŠ BERÁNEK                                                      JAN RUCKÝ  

VLADIMÍR HOLÝ ml.               ONDRA PYTLÍK
( 45´ PATRIK KOČÍ )                                   

Podlední překážkou na cestě do pohárového finále byl Union. Aktuálně čtvrtý tým tabulky, který na jaře podává výborné výkony a drží se tři body za námi. I proto jsme očekávali nárořný a vyrovnaný zápas. A zápas taky tak proběhnul. Od začátku nastoupil Ládík, pohároví stopeři Vali s Danem a Pytlos na hrotu byla již klasika. Do brýny šel Bejk a vzhledem k počtu omluvenek byl na střídačce připravený Radek i na hru do pole. 

Začalo se dost zostra. Pytlos byl již ve 4. minutě faulován v souboji s Hájovským. Z trestňáku jsme vytěžili rohový kop a po něm trefil Vítk hlavou jen těsně vedle. V 10. minutě pálil Vítek nad, stejně se nedlo po 15. minutě i domácím. Domácí exligista Hájovský měl velikou šanci v 17. minutě. To po rohu trefil na zadní tyči svého spoluhráče a Vali balon odklidil do bezpečí. Další možnost měl domácí kapitán Knaf, ale jeho rána z dobré pozice mířila nad bejkovu bránu. Po půlhodině hry jsme dobře nepokryli hráče po autovém vhazování a Jan Jindra proti Bejkovi kličkou a střelou do prázdné brýny otevřel skóre - 1:0. To nás nakoplo a po dvou minutách mohl srovnat Tom. Jeho lob ale skončil těsně vedle Hornovy brány. Jirka pak po parádní akci trefil z blízka Horna do citlivých míst, ale branka z toho nebyla. Horn jakoby měl v sobě magnet na balon, protože v 41. minutě jej trafil ve další dobré šanci aktivní bek Krůša. Pak pláchnul z obrany Hájovskému Dan, ale akce neměla další pozitivní vývoj. V poslení minutě se Dan výtečně vrátil a sebral Zipovi možnos zakončit.

Poločas tak sn¨končil jednobrankovým vedením domácích, kterým jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Do druhé půle šel místo Laďase, který rozhodně nezklamal a jeho přihrávky byly velmi přesné, Patrik. Doufali jsme, že jehorychlost bude na zkušené, ale přeci jen starší kluky v obraně Unionu, platit. Byli to ale domácí, kteří začali druhou půli aktivněji. Vali musel jít do skluzu v našem vápně a sám pak i balon op rohu odhlavičkoval. Chybu obrany pak zachránil Bejk výtečnám zákrokem. Šanci srovnat jsme měli v 57. minutě. To po pěhné akci tvrdě pálil Hanz, ale Pytlos dorážkou bránu domácích netrefil. Hanz pak v těžké pozici zkoušel pálit z první, ale složitý kop mu nesedl. Výtečnou pasáž hry zakončila Tomova tutovka po Pytlosově výtečné práci, ale ani tahle šance neskončila míčem v Hornově síti. Domácí postupně převzali otěže hry a do dalších šancí nás nepouštěli. Bejk ještě zázračně zachránil po Kafově tutovce, ale domácí si vynutili napadáním chybu v rozehrávce a střelec první branky přidal lobem přes Bejka i druhý gól Unionu - 2:0 a pět minut do konce. Zkusili jsme ještě domácí zatlačit, ale ti si závěr zkušeně pohlídali.

Dobrý zápas tedy skončil vítězstvím Unionu, který si tak zahraje finále poháru se Smíchovem, který jsme vloni ve finále porazili my. Tak tedy letos končíme těsně před branami, ale s hlavou vztyčenou. Zápas měl z naší strany dobré pasáže a rovněž pár hluchých míst. Celkově bylů ale zápas vyrovnaný a proměnit některou ze šancí, mohli jsme cestu Unionu ještě více znepříjemnit. No nic. Teď nás čeká stejný soupeř v sobotu na našem hřišti, které je pravým opakem parádního pažitu po Plazou. Tak doufám, že jim porážku vrátíme i s úroky!

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz