Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2019/2020

KAZNĚJOV - TORNÁDO

publikováno 18.08.2019

příprava před sezonou 2019/2020

KAZNĚJOV : TORNÁDO HRADIŠTĚ

2 : 2 ( 1 : 0 ) 3 : 4 p.k.

sestava Tornáda:

RADEK FRYŠ  ( 46´PERT BEJČEK )

VÍTEK PIKHART      ONDRA PYTLÍK

MÁRA DRAHOŇOVCKÝ                                                    KAREL DENDIS

( 46´KUBA ŽENÍŠEK )                                                                    

MARTIN FURÁR      JIRKA NĚMEČEK

MARTIN BERÁNEK                                                          TOMÁŠ BERÁNEK

LÁĎA HOLÝ jun. ©            HANZ RUCKÝ 

                                                     ( 45´ MARTIN VALEČEK )

Do jediného přípravného zápasu přivedl Tornádo na pažit, který se kvalitou mírně přibližoval tomu našemu, nový kapitán - Laďas junior s uvolněnou sedmičkou na dresu. Na parádní trávník dorazil mančaft skoro kompletní. Chyběl vlastně jen Páťa, kterého jsme od posledního mistráku neviděli, Krůša, který je v Itálii a na mistrák má stejně školní povinnosti a Dan von Malesice, který prostě nebyl. Sestavu Dan postavil s tím, že minimálně poločas odehrají všichni. Bylo umožněno "hokejové" střídání, ale to jsme nevyužili a až v závěru druhé půle se kluci, kteří o půli střídali vrátili na plac za již notně unavené kamarády. 

Začátek zápasu nás zastihnul v dobrém rozmaru a domácí jsme přehrávali. Ti se snažili hrát na brejky, ty ale většinou končili na ofsidové linii, kterou naše obrana výtečně držela. Jednou Vali v roli lajnového z cvičných důvodů nechal domácího útočníka jít na Radka. Ten byl ale pozorný, včas vyběhnut, útočníkovi udělal kličku a balon rozehrál. Na druhé straně skončil Hanzův cent zblokovaný a my kopali roh. Po něm se k odraženému míči dostal kousek za vápnem kapitán Láďa a ranou z voleje jen o decimetry netrefil domácí svatyni. Jít to o půl metru blíž, byl by to výstavní gól. Dále jsme byli aktivnější, ale domácí se dostali po pravé straně až k vápnu, odkud nacentrovali, Radka i s pomocí větru balon přeletěl a domácí se po hlavičce nabíhajícího hráče mohli radovat z vedení - 1:0. Furryho trestňák se pak otřel o zeď domácích a skončil vedle, Hanzovi střelu z dobré potice obrana zblokovala. Další šanci měli domácí, kteří se po našem rohu dostali do brejku, ale výtečně se vrátili Mára s Karlosem. Slabou střelu pak Radek v pohodě kryl. Konec poločasu si pro sebe rezervovali Beránci. Nejdříve Toma vychytal ve výborné pozici domácí golman, pak Martinův centr trefil Tom tak, že balon letěl zpátky na Martina místo na bránu. 

Domácí půli vyhráli, i když míč jsme měli v moci převážně my, ale na to se nehraje. Dan vystřídal a na hrotu se objevil vedle Laďase Pytlos. Že to byla dobrá volba se záhy ukázalo. Aktivitu z první půle jsme si přenesli i do té druhé a Jirka pálil, Kuba centroval, a ve 49. minutě se po dlouhém autu dostal Furry k centru, který skončil právě u Pytlose, který se projevil jako rozený kanonýr a srovnal - 1:1. Další Ondrovu šanci odvrátili domácí na roh. V 56. minutě jsme všichni čekali Tomovu zpětnou přihrávku, ale ten našel místo mezi golmanem a jeho tyčí a skóre otočil - 1:2. Domácí pak v brejku pálili nad Bejkovu bránu. Vítkův trestňák skončil po teči zdi v rukavicích domácího golmana a Márův cent poslal Pytlos nad bránu. V 71. minutě zachytli domácí špatný odkop a útočník vystřelil. Ne moc prudce, ale balon podjel Bejkovi pod tělem a bylo srovnáno - 2:2. Domácí pak dokonce mohli jít znovu do vedení, po rohu a hlavičce byl ale Bejk u své pravé tyče včas. Konec zápasu jsme zase lépe zvládali my, ale střely končily vesměs vedle, nebo byly z kategorie šouráků, se kterými so domácí golman věděl rady. V úplném závěru pak parádní Márův centr prolétl bez větší pozornosti malým vápnem domácích, ale Pytlosovi i Tomovi k jeho doražení do sítě kousek chyběl. 

Zápas skončil remízou a po dohodě jsme si vyzkoušeli i penalty. Bejk čapnul dvě, my nedali jednu a tak jsme v zápase, kde jsme byli lepším týmem vyhráli alespoň takto. Mač to byl opravdu prospěšný a před pátečním začátkem sezony můžeme říct, že jsme na sezonu natěšení. Jak na tom skutečně jsme, ale prověří až Černice.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery