Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2019/2020

předvánoční hokej na Košutce

publikováno 15.12.2019

hokejový mač (nejen) fotbalistů Tornáda

bílí : barevní

5 : 6 ( 2 : 3 )

Neberte pojmenování mančaftů nikterak rasisticky. Prostě jeden mančaft měl bílé dresy a druhý byl v různobarevných. Na place byly k vidění roztodivné kombinace výstrojí, přileb, hokejek.... Nicméně model Honzy Motlíka s přilbou se zkratkou ON na zátylku letos nikdo nepřekonal. Škoda, že Honzíkovi nezbylo po uspořádání skvělé a přínosné HHK ani na brusle a tak se letos  hokejového klání nezúčastnil. Snad si o korčule napsal Ježíškovi a příští rok vyrazí na ledovou plochu s ostatními kamarády. Bery bohužel po rozbruslení zjistil, že to z důvodu bolesti v chodidle opravdu nepůjde a ještě před vlastním zápasem se šel převléci do civilu - velká škoda pro Jardu a tým barevných, který tak přišel o ohromnou kupu zkušeností podpořených kvalitou. 

 Jelikož dorazil jen jeden golman, byl do brány bílých postaven ďábel s vynechanými rohy pro případnou trefu. Možná i proto se brzy bílý mančaft ujal vedení 1:0 a dál byl více před bránou barevných. Z toho vyplynula i Jiříkova zpětná přihrávka z pozabrány barevných, na kterou ale nikdo z bílých nezareagoval a puk zapadnul po cestě přes celé hřiště do mezery mezi pařátem ďábla a jeho levou tyčkou - 1:1. Bílé vlastňák nesrazil a po chvilce hry opět překonali živého golmana barevných - 2:1. Ještě do poločasu, kdy byla domluvena výměna golmanů, aby si na živého brankaře vystřelili i barevní se však podařilo barevným skóre otočit. Nejdřív prolomil svoje střelecké podzimní trápení Furry a v úniku sám na čerta mezírku trefil - 2:2, při dalším pokusu ale skončil v pozici broučka na krovnách, opřený pozadím o mantinel. Naštěstí se zvedl zdravý a tak se mohl jeho tým v samém závěru půle poprvé ujmout vedení 2:3.

Ve druhé půli se jako první v bleskovém samostatném úniku prosadil trenér Dan a srovnal na 3:3. Kuba vrátil berevným vedení - 3:4. Srovnat mohl opět Dan, ale u tyče brány jej zklamala práce holí a kotouč skončil za bránou. Srovnal tak tedy až o chvíli později Jiřík, který tak měl v zápase zápis 1+1 ( jeden vlastenec, jeden do správné brány ). Zápis 1+1 ( ale gól a přihrávka ) měl i Dan. Zápas pak okořenili bitkou Vali s Kubou a Vítek otočil skóre na stranu bílých 5:4. Barevní ale měli silné závěry obou poločasů. Golmana bílých nejdřív překonal Standa 5:5 a obrat dokonal Kubrt 5:6. Drobné pěstní souboje po závěrečné siréně již na skóre nic nezměnily a všichni si oddechli, že ve zdraví přežili sport, který většině z nás není až tak vlastní. To samozřejmě nemluvím o Pytlosovi, Zbyňkovi s Páťou, Vaškovi, Kubrtech... ale spíše o té části mužstva, pro které není pohyb na úzkých ocelových nožích úplnou přizozenou samozřejmostí. Jmenovat pochopitelně nebudeme, že ano.

Omlouvám se, ale díky velice vysokému tempu zápasu jsem si nedokázal některé střelce ( a asistenty už vůbec ) branek zapsat. Tak se když tak připomeňte a doplníme to.

Na závěr bych chtěl za tohle okořenění konce roku moc poděkovat Valimu, který vše zorganizoval. Martine, díky!!!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
4 5678910
11 12 1314151617
18 19 202122 2324
25 26 272829 3031
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery