Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2019/2020

TORNÁDO - CHLUMČANY

publikováno 01.03.2020

první přátelák před jarní sezonou

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SOKOL CHLUNČANY "B"

3 : 7 ( 3 : 3)

sestava Tornáda:

PETR BEJČEK

DAN ČERVENÝ       VÍTEK PIKHART  

MÁRA HAUSNER ©                                        MÁRA DRAHOŇOVSKÝ

MARTIN FURÁR      JIRKA NĚMEČEK

TOMÁŠ BERÁNEK                                                         HANZ RUCKÝ

ONDRA PYTLÍK           LÁĎA HOLÝ

střídali KUBA ŽENDA a MARTIN BERÁNEK

První přátelák přišel týden po náročném soustředění v Liblíně. Na umělce v Brojovce se sešla téměř kompletní sestava, která bude za Tornádo nastupovat na jaře. Chyběli Krůša a Venca, kteří díky jiným aktivitám nebudou asi na jaře k dispozici na každý zápas, uvidíme, jak to bude vycházet Filipovi. Oproti podzimu chyběl Radek, který šel chytat gardu na Letnou a Páťa, který chytil syndrom fotbalového nechutenství. Místo posil tak počítáme před jarem spíše ztráty. Ale nová tvář se i tak objevila. Laďas stihnul udělat registraci Márovi Hausnerů a tak jsme řádně omladili. 

Podle tradice nastoupil Mára do svého prvního zápasu za Tornádo s kapitánskou páskou a na postu krajního obránce. A mohl se zapsat do statistik zápasu hned i gólově. V páté minutě vhodil dlouhý aut druhý krajní bek - taky Mára. Chlumčanští byli dlouhým autem překvapeni a tak se Mára dostal k hlaničce. Z malého vápna ale branku minul. Škoda, to by byla premiéra!!! I nadále jsme byli aktivnější, než vedoucí tým přeboru na jihu. Jirkův pas na Hanze skončil přihrávkou do malého vápna, kde měl k balonu o krok dále Pytlos. V 11. minutě jsme se dočkali první radosti. Jirka vystihnul rozehrávku domácích a jeho přihrávku proměnil chladnokrevně Hanz střelou po zemi kolem golmana hostí - 1:0. Prakticky hned po rozehrání přišli hosté opět o balon, Pytlos jej zatáhnul a zpětnou přihrávkou oslovil Laďase, který navýšil naše vedení - 2:0. Přesně po půlhodině hry se trefili i hosté. Mára byl zraněný a musel střídat, hosté využili trochy zmatku a středem prošli s balonem až do vápna, kde si věděli rady - 2:1. Po dalších pěti minutách bylo srovnáno. Ztratili jsme při rozehrávce balon a nabídnutou šanci hosté využili - 2:2. A pětiminutový odstup gólů pokračoval i nadále. Po rohu prošel míč až na druhou stranu brány, kde se hostující hráč z voleje trefil náramně do protilehlé šibenice a Bejk neměl šanci - 2:3. Hosté tedy skóre otočili, ale poslední slovo jsme v první půli měli my, když Furry z poza vápna vyzkoušel svoje nové kopačky a ukázalo se, že jsou brankové - 3:3

Druhou půli začal Furry střelou z trestňáku nad soupeřovu bránu. Chybu v rozehrávce v 65. minutě pak hosté opět potrestali a vzali si vední zpět - 3:4. V 73. minutě se po našem tlaku dostali hosté k náhodně odraženému balonu a jejich rychlý útočník brejk dotáhnul ke gólovému konci - 3:5. Deset minut před koncem mohl snížit Hanz, který udělal ve vápně parádní kličku stoperovi, následnou ránu ale napálil přímo do golmana. Pytlos už dorazit míč nestihnul a hosté jej odkopli do bezpečí. To bezpečí bylo tak velké, že z toho byl další útok, který dotáhli do gólového konce - 3:6. V samém konci ještě přišel při kličkách o balon ve středu hřiště Tom, a brejkem hosté potvrdili, že se jim střelecky daří 3:7.

Po vyrovnané první půli, kdy jsme výtečně četli hru soupeře a obzvlášť Dan měl z pozice stopera výtečné zákroky, prokázali hosté svoji gólovou potenci, když mají po podzimu průměr téměř pěti branek na zápas. Do svého zranění hrál velmi dobře ve své premiéře i Mára, Hanz měl také výborné okamžiky. Mančaft jako celek hrál velmi slušně a na první mač mělo utkání velmi slušnou úroveň. Soupeř byl skutečně velmi kvalitní a jejich narážečky z jedné byly parádní. Bylo vidět, že to mají opravdu dobře sehrané. Příští týden nás čakají Zdemyslice, které jsou v téže soutěži třetí s pětibodovou ztrátou na našeho včerejšího soupeře. Budeme tak mít šanci si opět zahrát s dobrým soupeřem.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery