Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2019/2020

Tornádo - Zdemyslice

publikováno 08.03.2020

druhý přípravný zápas

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SOKOL ZDEMYSLICE

3 : 1 ( 1 : 0 )

sestava Tornáda:

PETR BEJČEK

DAN ČERVENÝ       VÍTEK PIKHART  

MÁRA HAUSNER ©                                        MÁRA DRAHOŇOVSKÝ

MARTIN FURÁR      JIRKA NĚMEČEK

MARTIN BERÁNEK                                                         HANZ RUCKÝ

ONDRA PYTLÍK           LÁĎA HOLÝ

Na druhý přátelák dorazil do Hradiště třetí tým přeboru z jihu - Zdemyslice. Pro nás neznámý tým přijel přesně v jedenácti, my díky několika absencím taky neměli nikoho na střídání. Jinak dobře myšlený návrh rozhodčího na "hokejové" střídání byl v tomto momentě spíše úsměvný. 

Po krátkém vzájemném oťukávání jsme získali mírnou převahu, kterou jsme ale gólově nedokázali zúročit. Nebezpečné a pro soupeře ze zečátku velmi překvapivé, byly Márovy dlouhé auty, které se vyrovnaly centrům z rohových kopů. Ale hostující golman si dokázal se všemi situacemi poradit. Po ojedinělé standardní situaci trefili hosté ve 25.minutě tyč Bejkovy brány. My kontrovali pět minut před půlí vedoucím gólem, když hosté na vlastní polovině vhodili aut, Pytlos dobře napadal a obránce pod tlakem zahrál míč přímo na Laďase, který si věděl rady a balon poslal podél vybíhajícího golmana do brány - 1:0. První půle, kterou jsme odehráli "do kopce" přinesla slušný fotbal, kde jsme byli maličko lepší a zasloužene jsme vedli.

Druhou půli začali překvapivě lépe hosté. Nám jakoby krátká přestávka nestačila a kluci byli myšlenkami ještě u střídačky, místo na hřišti. Hosté nás prvních pět minut nepustili na svoji půli a zaslouženě srovnali, když po pěkné kombinaci překonali Bejka přesnou hlavičkou. Obdržený gól nás probudil a my začali zase hrát. Vyrovnaný stav jsme zlomili v 68. minutě. Po dvou rozích vzniknul v pokutovém území hostí velký závar, kdy Danovu gólovou střelu ještě hostující golman s vyúpětím všech sil vyrazil. Míč se dostal k Furrymu, který na několik pokusů míč do brány dostal - 2:1. Od toho okamžiku jsme hru víceméně kontrolovali, i když hosté zbraně nesložili. Bejk byl ale jistý a navíc jsme v 75. minutě kopali po faulu na Hanze zkrácený roh. Beryho pěkný centr hosté odvrátili, ale míč parádně trefil Jirka a ani plachtící strážce hostující svatyně nezabránil jeho cestě do sítě - 3:1. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali a první vítězství jsme si nenechali vzít.

Byl to velmi dobrý zápas s velmi slušným soupeřem a řízený velmi dobrým sudím, který nechával hře spád. Zápas byl určitě ovlivněn těžkým hrbolatým terénem, který se nám nepodařilo před fotbalem zválcovat. Ten byl ale pro obě mužstva stejný a tak se není nač vymlouvat. Pozitivní je nejen výsledek, ale hlavně předvedená hra a bojovnost Tornáda. Příští týden máme pozvaného dalšího soupeře z jihu - tým Chlumu. Snad se podaří sehnat v týdnu válec a hřiště před zápasem přejet, abychom si zkusili i o něco lepší terén. První mistrák ale stejně hrajeme na umělce, takže důležité jsou i úterní tréninky v Brojovce. Doufám, že se nás sejde dost, ať to stojí za to!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz