Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2020-2021

TORNÁDO - SKP RAPID "B"

publikováno 02.09.2020

parádní zápas měl jiného vítěze, než domácí Tornádo

TORNÁDO HRADIŠTĚ : SKP RAPID "B"

2 : 4 ( 1 : 1 )

sestava Tornáda:

PETR BEJČEK

DAN ČERVENÝ         VÍTEK PIKHART

MÁRA DRAHOŇOVSKÝ                                          KUBA ŽENÍŠEK

( 75´PATRIK BUBLA )                                                                        

MARTIN FURÁR©      JIRKA NĚMEČEK

( 73´PATRIK BUBLA )                              

VAŠEK KRUŠINA                                                         TOM BERY ©

ONDRA PYTLÍK©             LÁĎA HOLÝ

( 31´ HANZ RUCKÝ )                       ( 46´ MARTIN VALEČEK )

 

V pátek rozehraný mač byl po deseti minutách přerušen průtrží a vydatný déšť nedovolil ani úvahu o odehrání. Oba manžafty se pak dohodly na útwernínm termínu. Na druhý pokus se zápas s rezervou Fírova domovského Rapidu úspěšně odehrál. I když úspěšně jak pro koho. Sestavy se od pátečních značně lišily a to na obou stranách. Za nás mohl od začítku nastoupit Krůša a jelikož přežil rozcvičku, tak i Furry.

Zápas jsme začali velmi aktivně a již ve druhé minutě jsme po Tomově akci kopali rohový kop. Hosté pak využili Holíkem chybičky v rozehrávce. Hostující hráč přehodil chytrým lobem vše, naštěstí včetně brány. Hosté napadali naši rozehrávku a my se dopředu dostávali hlavně kolmicemi. Jedna z nich oslovila aktivního Toma, jehož rána skončila těsně nad Matějkovou bránou. Další akce už přinesla do našich řad první letošní radost. Po autovém vhazování na Pytlose se k míči dostal z druhé vlny Krůša a nedal hostujícímu golamnovi nejmenší šanci - 1:0. To byla pro velmi aktivní hosty sprcha a poměrně nečekaný vývoj utkání. Zkorigovat stav se pokusil Havelka rohem zahraným přímo do brány. Bejk ale trajektorii balonu kontroloval a ten skončil mimo naši bránu. Hosté svoji aktivitu ještě vystupňovali a Bejk se měl co činit. Trestňák ve 32. minutě v pohodě zlikvidoval, Kuba pak předvedl výtečný zákrok při další akci hostí. Smolný moment jsme si vybrali ve 38. minutě. Dlouhý nákop Víťa nechtěl riskovat hlavou na Bejka a balon chtěl odehrát nohou pryč. Bohužel podklouznul a napadající Veber se dostal k míči a šel sám na Bejka. Ten při vyběhnutí navíc taky uklouznul a hostující útočník tak i přes Bejkův zásah míč do brány dostal - 1:1. Prakticky z protiútoku pálil Hanz, který už v první půli musel na plac místo Pytlose, kterého začal tahat sval. Rána byla zblokována na roh a po něm trefil Furry hlavičkou nad bránu Matějky. Další trestňák hostí odhlavičkoval Dan, z protiútoku se snažil Krůša patičkou uvolnit Laďase, ale nadějná myšlenka postrádala přesnost.

Poločas tak skončil smírně a Dan zkusil hru oživit Valim, který nahradil Laďase. Záměr byl jasný - ještě zvýšit důraz a dostat se k hlavičkám při standardkách. To jsou totiž hlavní Martinovy přednosti. Bohužel vstup do druhé půle patřil soupeři. Ve 49. minutě nešťastně propadl balon středem naší linie a Kaše otočil skóre na stranu Rapidu - 1:2. Výtečně pak zapracovala obrana při terstňáku hostí a na druhé starně Furry bránu hlavou opět netrefil. V 59. minutě vhazovali hosté aut a najednou byli v přečíslění v našem vápně. Bejk super zasáhl proti střele Vebera, Holíkovu dorážku již ale neměl šanci zpacifikovat - 1:3. Zajímavá situace nastala v 54. minutě. Tom se dral po odkopu sám do brejku a obránce reagoval na křik spoluhráčů "nepusť ho", "přeruš" a pod tím, že se snažil Toma ragbyově složit. Tom se snažil vysmeknout z jeho držení a při tom došel hostující faulující hráč nějaké újmy. Hosté se na Toma sesypali, že dal jejich spohráči pěstí, ale to byl naprostý nesmysl. Jasně fauloval jejich spoluhráč. Až do těď jsem si myslel, že faulující hráč obdržel žlutou a my rozehrávali, i když by si za takový faul jako poslední, podle mého, zasloužil spíše červenou. Ale podle zápisu dostal žlutou Tom a hostující bek nic!!! Takže asi poslední hráč může libovolně faulovat a soupeř jen rozehrává.... Přesně po hodině hry si málem spravil chuť aktivní Tom, který po parádní akci trefil tyč hostující brány. Konstrukce za Matějkou se rozezněla i o minutu později, když opět Tom trefil břevno. Velká škoda a i trošku smůly. Ale snížení jsme se přeci jenom dočkali. Od lajny šel do vápna Máda, který si opravdu moc pěkně dovolil pár kliček a v ideální moment prostrčil míč Jirkovi, který si pozici ještě trošku vylepšil a k bližší tyči nechytatelně trefil - 2:3. V tento moment nebylo hostům úplně do zpěvu. Jirkův trestňák ale zblokovala obrana a stejně dopadl i Hanzův pokus. Snaha o vyrovnání ale ovoce nenesla. Již v nastavení se k brejku dostal Boháč a završil stav na konečných 2:4.

Zápas tak vyhráli hosté, kteří byli opravdu výteční a nutno přiznat, že i o kousíček lepší. Naši kluci se soupeři dokázali vyrovnat a většinu zápasu dokázali být velmi zdatným soupeřem. Škoda zranění Pytlose a nedohrál ani Furry. Ten ale snad bude na Litice fit. Bohužel budou chybět někteří jiní, ale věřím, že pokud předvedeme stejný výkon, z Litic body přivezeme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery