Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2020-2021

TORNÁDO - LETNÁ

publikováno 13.09.2020

konečně body. sice jen dva, ale zcela zasloužené

TORNÁDO HRADIŠTĚ : LETNÁ

0 : 0 ( 0 : 0 ) P.K. 4:2

sestava Tornáda:

MIKI VÁVRA

VÍTEK PKHART      ONDRA PYTLÍK©

                          ( 31´DAN ČERVENÝ )

MARTIN VALEČEK                                                     MAKEN
                                                                   ( 65´ KUBA ŽENDA )

MARTIN FURÁR      JIRKA NĚMEČEK

VAŠEK KRUŠINA                                       MARTIN BERY

LAĎAS HOLÝ        TOM BERY

( 31´ PÁŤA KOČÍ )                          

                            

Po personální bídě v Liticích bylo na lavičce při zápase s Letnou zcela plno. Reálně bylo k dispozici celkem šest plnohodnotných hráčů. V sestavě se udržel Maken, který podal v Liticích výtečný výkon, vrátil se Furry a od začátku naskočili i ostatní "svalíčkáři" Jirka, Pytlos a Laďas. Na lávce byl navrátilec Páťa a Dan, jehož účast nebyla zcela jistá, Filip a naše mladé naděje a budoucnost Tornáda - Mára s Páťou. Věděli jsme, že Letná na tom herně není úplně nejlépe a největší nebezpečí mělo hrozit ze standardek Martina Dobrého. Ten ale v sestavě soupeře chyběl a tak mohl být Miki, který nahradil voudou se plavícího Bejka, o něco klidnější. 

Zápas jsme začali aktivněji my a nakonec nám to vydrželo prakticky po celý duel. Již ve třetí minutě šel balon od Krůši těsně vedle Fryšovy brány a v páté minutě trefil z výtečné pozice Tom břevno letenské brány. Aktivitu přetavil v dobrý pokus i Vali, jehož pokus Radek vytěsnil nad bránu. Série následujících rohů další možnost ale nepřinesla. K rohu se ve 12. minutě propracovala i Letná, ale nebezpečí opět zahrozilo na druhé straně, když šel na Radka po odkopu osamocený Tom. Zkušený Radek se ale překonat nenechal. Po našem rohu následovala tatáž situace v opačném gardu a i Miki se proti brejku hostí také vytáhnul a udržel čisté konto. Po další Valiho akci pálil těsně vedle Laďas. Nečekané zakončení bodlem pak zkusil Maken, ale Radek byl opět na místě. Po půlhodině hry se ozvaly předešlé svalové obtíže u Laďase a Pytlose. Do hry se tak dostali Páťa a Dan. Páťa se hned zapojil do útočení ale vedl si stejně, jako všichni před ním. Miki pak vytáhnul výtečný zákrok proti unikajícímu Turečkovi. Půle tak skončila i přes množství šancí ( zejména na naší straně ) bez branek a s vědomím, že jsme lepší jsme šli do druhého poločasu, kdy bylo jednoznačným úkolem vstřelení zasloužené branky.

První šanci jsme měli Danem, ale brankou tato příležitost neskončila. Za stálého tlaku jsme měli další a další možnosti, ale když už se podařilo Fryše překonat, stála za ním konstrukce brány. Páťa mířil nad, trestňák po faulu na Toma byl zblokován na roh. Martin Bery pak taky zkusil Fryšovu pozornost, Páťa v další možnosti také neuspěl. Po rohu pálil do pouze do míst, kde stál Radek Vali. I když Letné chyběl jejich nejlepší exekutor standartek Martin Dobrý, dopracovali se hosté k nebezpečnému trestňáku, při jehož likvidaci se zaskvěl Miki. Ten působil celý zápas klidně a i přesto, že nebyl úplně v permanenci, si udržel plnou koncentraci a v důležitých momentech nás podržel. Asi největší šanci druhé půle měl těsně před koncem Tom, který udělal hostujícímu golmanovi parádní kličku, ale z odkryté brány trefil přesně její tyč. Odražený balon si našel uprostřed vápna osamocený Krůša ale trefil úplně mimo. Poslení šanci zápasu měl Vali, který pěknou ranou trefil hostujícího hráče stojícího v bráně.

Zápas tedy skončil bez branek a šlo se na penalty, které měly rozhodnout o prémiovém bodu. Podle předvedené hry bychom si bod navíc zasloužili my, ale penalty jsou vždy loterie a na zásluhy se nehraje. Jako první si míč před horní bránu postavil hostující Honza Diviš. Miki jej znervoznil natolik, že zkušený plejer trefil jen levou tyč. Jirka se nemýlil a poslal Radka na druhou stranu, než šel balon - 1:0. Druhou sérii zahájil za hosty Dalibor Máj, jehož střela sice do sítě prošla, ale Miki si na balon sáhnul. Dan pak úspěšně trefil skoro stejné místo a my měli stále navrch 2:1. Třetím Letenským exekutorem byl Dominik Vacek, kterého Miki parádně vyčapal a když Krůša proměnil, i když si Radek jemně sáhnul, vedli jsme po třech sériích 3:1. Vít Skalský sice snížil, ale jistotu druhého bodu pojistil ranou doprostřed brány Tom. Celkový výsledek penalt 4:2 sice znamená první letošní body pro Tornádo, ale neproměňování šancí nás stálo zasloužený plný bodový zisk. Příští týden jedeme na hřiště Chotíkova, který v tomto kole podlehnul Vodním stavbám a zatím nemá v tabulce ani bod. Plný bodový zisk k jejich hřiště tak rozhodně není utopií a pokud herně zachováme standard z dnešního zápasu a přidáme kousek produktivity, šanci na body rozhodně máme.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz