Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2020-2021

CHOTÍKOV "B" - TORNÁDO HRADIŠTĚ

publikováno 20.09.2020

ani na pátý pokus jsme nedokázali naplno bodovat

CHOTÍKOV "B" : TORNÁDO HRADIŠTĚ

3 : 2 ( 2 : 1 )

sestava Tornáda:

PETR BEJČEK

VÍTEK PIKHART      DAN ČERVENÝ

                          ( 46´MARTIN VALI )

                        ( 61´MÁRA HAUSNER )

KUBA ŽENDA                                                         MAKEN
MARTIN FURY©      JIRKA NĚMEČEK

MARTIN BERY                                                       PÁŤA KOČÍ

( 34´ VENCA KRŮŠA )                                                                   

LAĎAS HOLÝ        TOM BERY

                              ( 24´ HANZ )

                            

Pánové, to mi snad děláte schválně. Víte jak blbě se píšou články po prohraných zápasech?!?! No nic. Nebudu si to brát osobně a zkusím něco vypotit o dnešním zápase, ze kterého jsem osobně čekal plný bodový zisk. Bohužel ten se i přes nespornou snahu, kterou ve druhé půli nelze upřít, nekonal. Začátek ale nebyl z naší strany rozhodně špatný. Domácí sice hned v první minutě zahrozili Kaprálem, ale jeho rána mířila nad Bejkovu bránu. Jak se střílí góly ukázal soupeři ve třetí minutě Tom. Po pěkné spolupráci Martina Beryho s Jirkou u lajny poslal Jirka balon Tomovi. Ten si pozici ještě vylepšil a nedal vybíhajícímu Čechovi sebemenší šanci - 0:1. Uklidnění na naší straně mohl zajistit o dvě minuty později opět Tom, ale tentokrát trefil míč sám před golmanem přímo do domácího strážce brány. Ještě v té samé minutě se opět potvrdilo nedáš / dostaneš. Nákop k našemu vápnu hlaničkoval Dan, ale Bejk si už šel pro balon a na Danovu hlavičku směřující k tyči i přes rychlý návrat nedosáhnul - 1:1. Jednoznačně obrovská chyba především v komunikaci mezi hráči a místo klidného vedení o dvě branky bylo srovnáno. Tom byl pak na druhé straně faulován a po trestňáku jsme domácí zavřeli. Bohužel bez gólového efektu. Bejk pak vyčapal domácího Lopatu, který dělal naší obraně velké problémy. Centr Kolesy trefil hlavou náramně, Bejk ale vytáhnul ještě lepší zákrok. Souhru bratří Beránků pak přerušil ofsidové postavení Martina. Domácí převzali iniciativu a Bejk se měl co otáčet. Po jednom z odkopů mohl jít do brejku Tom, ale při sprintu ho píchlo ve svalu a byl pro dnešek konec. Na plac šel Hanz a k Laďasovi se do útoku posunul Páťa. Domácí byli lepší a na naší straně pálil po rohu nad Čechovu bránu Hanz. Ve 36. minutě svoji převahu domácí zužitkovali i gólově. Po rohu zůstal na zadní tyči trestuhodně volný Lopata, který hlavou přistrčil doprostřed vápna, kde stál rovněž nepochopitelně osamocený Kolesa, který si míč z prsou pustil na nohu a s klidem vsítil zaslouženou vedoucí branku domácích - 2:1. Těsně před půlí mohli domácí zatlouct třetí hřebíček do naší rakvičky, ale střela aktivního Soukupa skončila na tyči Bejkovy brány. Maken ještě předvedl pěknou akci, která ale skončila jen rohem. V poločase jsme tedy prohrávali o jednu branku, což dávalo naději. Bohužel naději moc nedával výkon, který opravdu dobrý nebyl. Trenérovi Danovi tak o půli nezbylo, než řádně zvýšit hlas a zkusit mančaft vyhecovat. Bohužel Dan Červený do druhé půle již nastoupit nemohl a zranění nohy jej limitovalo příliš. Do hry tak šel Vali. 

Danova slova si mančaft vzal k srdci a ve 47. minutě pěkně zatáhl Krůša balon a nacentroval před bránu, kam nabíhal Páťa. K zakončení se přes obránce a golmana ale neprotlačil. Domácí se zdáli v herní pohodě, kterou předvedl Cikor, který nasadil Kubovi housle a Rubricius mířil těsně vedle. Aktivní Soukup pak doběhl zdánlivě ztracený balon, na který si Bejk křiknul, ale neměl jej. Domácí hráč dal pod sebe a ve vápně našel střelce Lopatu, který si opět věděl rady - 3:1. Zkusili jsme domácí zatlačit a vytvořili jsme si i tlak. Vali pak při odkopu domácích výtečně vystoupil a domácí do brejku nepustil. Bohužel jej domácí útočník při soubuji trefil tak, že se Martinovi během chvíle udělala na noze veliká boule, která začala modrat - nic pěkného a nic, s čím by se dalo dále hrát. Na plac tak šel Mára. Ten se dostal v 70. minutě do brejku a postupoval sám na Čecha. Toho pěknou střelou překonal, ale míč skončil přesně na tyči domácí brány - velká škoda! V těchto chvílích jsme opravdu bojovali a i když se herně úplně nedařilo, nelze nikomu nic vytknout. Bojovnost se nám vyplatila v 75. minutě. To si na půlce zpracoval balon Mára, udělal kličku stoperovi a balon poslal vedle sebe na nabíhajícího Hanze. Ten utekl i s balonem obraně a podél vybíhajícího Čecha vsítil kontaktní branku - 3:2. Do konce chybělo 15 minut plus nastavení. Domácí byli poněkud vyvedeni z konceptu a potrestat to mohl v zápětí Vítek, který ale trefil z dobré pozice vedle. Stejně se vedlo v 77. minutě Jirkovi. Ženda pak skvěle zlikvidoval brejk Soukupa a my měli díky tomu stále naději. Hanz vybojoval trestňák na rohu vápna a před domácí bránu se přesunuli naši nejlepší hlavičkáři. Bohužel po nakrátko rozehrané situaci centr nepřišel - to je chyba, to se stát nesmí. Páťova "rána" pak Čecha nemohla ohrozit - sotva se k němu dokutálela. Jirka pak v poslední minutě dvakrát centroval ze středu hřiště, domácí ale byli v obraně pozorní a srovnat nám nedovolili, když balon nechali v klidu projít do autu.

Zápas tak vyhráli domácí, kteří tak získali své první body v letošní soutěži. Ti byli v první půli jednoznačně lepší, ve druhé jsme hru srovnali, výsledkově se nám to bohužel nepodařilo. Tento výsledek znamená, že jsme se propadli na samé dno tabulky. Z něj se můžeme odlepit příští sobotu, kdy doma hostíme desetibodový Spartak Chrást, který v tomto kole přehrál "Vodníky" 6:2. Někdo sice poslední být musí, ale proč to máme být my?!?! Chlapi, hecneme se a příští zápas vyhrajeme!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery