Úvod » Komentáře k zápasům od Vládi Holého a Květáka » Ročník 2022-2023

Starý Plzenec - Hradiště

publikováno 28.08.2022

dobrý poločas na dobrý výsledek nestačil

STARÝ PLZENEC : TORNÁDO HRADIŠTĚ

10 : 4 ( 3 : 3 )

sestava Tornáda:

MYKY

ŠMIDRA

HANZ                PYTLOS©             VALI

( 46´BERY M. )                                                              

VÍŤA

SUKY                   FURRY               LAĎAS

( 77´KARLOS )                                             ( 65´MÁRA )

BERY T.              DUMA

                                  

Do Plzence, který bude letos extrémně silný, jsme přijeli i přes značné absence se slušnou základní sestavou, ale značně prořídnutou lavičkou. Miki ještě cítil zraněnou ruku z minulého zápasu a tak šel od začátku do brány Myky. Do sestavy se vrátili Vali a Tom, jinak bylo Tornádo totožné s předchozím zápasem.

Po počátečním oťukávání, kdy byli domácí o kousek lepší a více drželi balon, se nám v 7 minutě naskytla šance v podobě trestňáku z dobré pozice kus za vápnem. Balon si postavil Jirka a Jelínkovi v domácí bráně nedal precizní střelou do šibenice přes zeď sebemenší šanci - 0:1. Domácí i nadále hráli více s balonem a vyrovnali po akci, kdy se do vápna dostal Brejcha a křižnou střelou prostřelil Mykyho - 1:1. Prakticky ihned po rozehrávce jsme ale krásně po zemi středem hřiště předvedli akci, která končila Tomovou uličkou na rozběhnutého Furryho, který si z očí do očí s Jedličkou poradil - 1:2. O pár minut později se do hlavičky po Jirkově trestňáku opřel Ondra a Jedlička plachtil vzduchem zbytečně - 1:3. V tento moment by si na konečný výsledek, tak, jak zápas skončil, asi nikdo nevsadil. Nicméně domácí neskládali zbraně a hráli stále stejně a do půle brankami Vyskočila 2:3 a opět Brejchy srovnali na 3:3. A to ještě Myky několik možností, střel a centrů dobrými zákroky zlikvidoval. My na druhé straně už moc nebezpeční nebyli. Místo kombinací po zemi, nabíhání a aktivity jsme začali balony nakopávat a proti urostlým obráncům Plzence neměli rychlí, ale přece jen subtilnější Tom a Duma moc šancí se prosadit. 

Druhá půle se Tornádu bohužel totálně nevydařila. I když jsme si řekli, co a jak budeme hrát, nedokázali jsme svůj plán dodržet, docházelo ke spoustě chyb a některé z přihrávek a odrazů přímo vybízely soupeře ke skórování. Domácí tak poměrně rychle zápas otočili a rozhodli. Během šesti minut ( mezi 55 a 61 minutou ) se trefil Vyskočil a oba Brejchové a stav byl zázem 6:3. Pak se na chvilku domácí gólostroj zadrnul, ale jen proto, aby se oba Brejchové v 73 a 76 opět trefili - 8:3. Další slepence pak přidali Pícka a Ledvina, kteří zaokrouhlili stav na 10:3 během dvou minut. Poslední slovo jsme sice měli my, ale Valiho pěkný gól na 10:4 již ani moc radosti nepřinesl. Utkání ukázalo, že bez fyzičky, běhání, a důslednosti v soubojích se prostě hrát nedá. Za vyššího stavu byla bohužel již patrná rezignace některých hráčů, čemuž se sice nelze divit, ale desítku jsme opravdu dostat nemuseli.

Na příští zápas se snad sejdeme ještě v hojnějším počtu a s Černicema v derby urveme první letošní body. Musíme se každopádně zlepšit ve všech směrech a ve všech činnostech. První dva zápasy pro nás byly velkým procitnutím, i když oba mančafty, se kterými jsme hráli, budou určitě bojovat o čelo tabulky. Už jenom proto, že náš minulý soupeř z Vochova nadělil Liticím ještě větší příděl - 11:2. Každopádně pořád je začátek sezony, je před námi spousta zápasů, ve kterých je k mání spousta bodů, které si prostě musíme vybojovat. Hlavy vzhůru, kluci!

2. kolo

domácí hosté skóre pzn.
Starý Plzenec  Tornádo Hradiště 10 : 4  
Vochov Plzeň - Litice  11 : 2  
SK Roudná  FC Chotíkov B  3 : 2  
Ledce  Sokol Lhota B  nehráno  
Rapid Plzeň B  Plzeň-Letná  2 : 5  
Košutka Plzeň B  VS Plzeň  1 : 0  
Plzeň - Černice B  Union Plzeň  2 : 2  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Služby 24
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HKxiNJ9zRB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 2 3456 7
8 9 101112 1314
15 16 17 1819 2021
22 23 242526 2728
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

s novou sezonou dáme novou anketu ohledně umístění Tornáda v přeboru v sezoně 2023/2024. takže jak si budeme stát?

  vítězství a postup do "B" třídy
2 (22,2%)

  čelo tabulky mimo postup ( 2 až 4 místo )
0 (0,0%)

  klidný střed tabulky ( 5 až 10 pozice )
4 (44,4%)

  spodek mimo sestup ( 10 až 12 )
1 (11,1%)

  baráž ( 13 pozice )
1 (11,1%)

  sestup ( 14 pozice )
1 (11,1%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery